Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Normalde yesil arama acildiginda yanardi. Aranilan taraf acana kadar yesil olmazdi. Yesil oldugunda karsi tarafin actigini anlara kulagima koyardim.
Arama kapandigindada tekrar cevirme tusu her iki elin uzakligina denk gelmesi icin ortaya alinmis mantikli.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu durumlar bende de mevcut aslında şuan. Bir fark yok ekran görüntülerini baz alırsak. Ben arama geldiğinde ki yanıtlama sistemini beğenmiyorum hiç kablo takıp bende bir deneyim yarın...
Bu durumlar bende de mevcut aslında şuan. Bir fark yok ekran görüntülerini baz alırsak. Ben arama geldiğinde ki yanıtlama sistemini beğenmiyorum hiç kablo takıp bende bir deneyim yarın...
Ozaman seninkide bu sekilde guncellemmistir.
2 hafta oldu ben alali Note2 de olmustu bunda henuz yok
Ben kilifli kullaniyorum 2 senede s3 te cizik bile olmadi ama bu note3 kilifsiz cok iyi duruyor takasim gelmiyor ama dokulurse boyasi sogur hor kullanirim.
Bu note3 un kenarinda parlak yerler boya atmasi yaparmi? Eski modellerdeki gibi?
Boya atmasi yapiyor evet. Ama tabi arkadasim baya hor kullaniyordur diye tahmin ediyorum. Tester oldugu icin bi havada atip tutmadiklari kaliyor. Yine de atacaktir. Benim note 2'de igrenc halde. ya komple kenarlarini zimparalayacagim yada bi sekilde garantiye sokmayi deneyecegim.
Yorum Yap