Arkadaşlar, bu sigorta fiyatlarına ne oldu bu kadar geçen sene normaldi, bu sene 500-600TL fiyat istiyorlar, kasko yaptırmaktan farkı kalmamış, teklif alabileceğim tanıdık var mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zorunlu Trafik Sigortası
Çöküş
X
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar, bu sigorta fiyatlarına ne oldu bu kadar geçen sene normaldi, bu sene 500-600TL fiyat istiyorlar, kasko yaptırmaktan farkı kalmamış, teklif alabileceğim tanıdık var mı?
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkasko fiyatları çıkmış cok cok fazla valla
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkasko fiyatları çıkmış cok cok fazla valla
eski kaskoyu uzerine aktardım 900 küsur TL + 25 TL fark cikti. 25 TL'yi 5 taksitle çektiler çok güldüm
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben 1000 TL gibi birseye yaptırdım yeni geleni..
eski kaskoyu uzerine aktardım 900 küsur TL + 25 TL fark cikti. 25 TL'yi 5 taksitle çektiler çok güldüm
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi gecen sene ki kaskona gore fiyat ne civarda? Bende agustosta yaptiracagim da. Gecen sene 4000TL ye yaptirdm bu sene indirimle birlikte duser diye umuyorum ama ayni fiyatlari odemeyeyim.
Sent from my C6603 using Tapatalk 2En son düzenleyen orcun; 25-06-13, 17:16.
Yorum Yap
-
Kaza raporlarının sürücüler tarafından tutulmaya başlaması ile usülsüzlükler çok fazla arttığından sigorta şirketlerinin fiyatlarıda bunlara istinaden arttı ortaalama trafik sigortaları 450-500 Tl civarlarında. Kaskolarda ise yine aynı sistem ama farkı şurda sigortayı yaptıran kişinin daha önce kasko yaptırıp yaptırmadığı ile ilgili indirimler oluyor mesela ben 2008 yılında ilk defa kasko yaptırdığımda 2700 tl fiyata yaptırmıştım. Birkaçyıl devamlı kasko yaptıran br kişiye eğer hasarsızlık indirimide varsa yazılan rakamlar gayet düşük rakamlarda oluyor. Yüksek rakamlarda bunlardan dolayı karşımıza çıkıyor. Ayrıca bazı imkanlarıda poliçelerden çıkardıklarında örnek : yol yardım eklenmeyen poliçe daha ucuza çıkabiliyo.
Yorum Yap
-
Burak
Valla yanlis anlasilmasin benim de sigorta sirketi var elimden geleniyaparim ama sitede yanlis anlasilir diye soylemedim. Eger yorumum yanlis anlasildi ise silinmesini rica ediyorum saygilarimla
05326421212
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap