Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zorunlu Trafik Sigortası

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Zorunlu Trafik Sigortası

Arkadaşlar, bu sigorta fiyatlarına ne oldu bu kadar geçen sene normaldi, bu sene 500-600TL fiyat istiyorlar, kasko yaptırmaktan farkı kalmamış, teklif alabileceğim tanıdık var mı?

Orcun ben dün yaptırdım. 400 küsur lira. Eureko sigorta. Bilgin olsun.
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

409 TL'ymis..
      ancak il plaka koduna göre fiyat degisiyor tabi. Izmir daha ucuzdur..
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Arkadaşlar, bu sigorta fiyatlarına ne oldu bu kadar geçen sene normaldi, bu sene 500-600TL fiyat istiyorlar, kasko yaptırmaktan farkı kalmamış, teklif alabileceğim tanıdık var mı?
        Şu anda yanımda orcun bırazdan aratırım senı
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

kasko fiyatları çıkmış cok cok fazla valla

Yorum Yap

Abi gecen sene ki kaskona gore fiyat ne civarda? Bende agustosta yaptiracagim da. Gecen sene 4000TL ye yaptirdm bu sene indirimle birlikte duser diye umuyorum ama ayni fiyatlari odemeyeyim.

Sent from my C6603 using Tapatalk 2

Yorum Yap

ben 1000 TL gibi birseye yaptırdım yeni geleni..
              eski kaskoyu uzerine aktardım 900 küsur TL + 25 TL fark cikti. 25 TL'yi 5 taksitle çektiler çok güldüm
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                ben 1000 TL gibi birseye yaptırdım yeni geleni..
                eski kaskoyu uzerine aktardım 900 küsur TL + 25 TL fark cikti. 25 TL'yi 5 taksitle çektiler çok güldüm
                aracım benim üzerime değil kaskosu da sigortası düşük çıktı, ancak kendi üzerime aldığım yeni arac için fazla çıkıyor. nese bakacağız bi çaresine.

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Abi gecen sene ki kaskona gore fiyat ne civarda? Bende agustosta yaptiracagim da. Gecen sene 4000TL ye yaptirdm bu sene indirimle birlikte duser diye umuyorum ama ayni fiyatlari odemeyeyim.

Sent from my C6603 using Tapatalk 2
                kasko konusunda ise 2250 TL geçen seneki rakam CM için. 295 TL geçen seneki trafik sigortası, bu sene ise 335 TL ödedim.
                En son düzenleyen orcun; 25-06-13, 17:16.

Yorum Yap

Kaza raporlarının sürücüler tarafından tutulmaya başlaması ile usülsüzlükler çok fazla arttığından sigorta şirketlerinin fiyatlarıda bunlara istinaden arttı ortaalama trafik sigortaları 450-500 Tl civarlarında. Kaskolarda ise yine aynı sistem ama farkı şurda sigortayı yaptıran kişinin daha önce kasko yaptırıp yaptırmadığı ile ilgili indirimler oluyor mesela ben 2008 yılında ilk defa kasko yaptırdığımda 2700 tl fiyata yaptırmıştım. Birkaçyıl devamlı kasko yaptıran br kişiye eğer hasarsızlık indirimide varsa yazılan rakamlar gayet düşük rakamlarda oluyor. Yüksek rakamlarda bunlardan dolayı karşımıza çıkıyor. Ayrıca bazı imkanlarıda poliçelerden çıkardıklarında örnek : yol yardım eklenmeyen poliçe daha ucuza çıkabiliyo.
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

16/02/13 tarihinde 283,30 TL'ye yaptırdım, Anadolu sigorta.
                    sigpic

Yorum Yap

Orçun bilgileri bana pm atarsan elimizdeki şirketlerden fiyat çalışması yollayabilirim sana...

Sıfırdan yapılan sigorta fiyatları otomobil olarak 380 tlden başlar kişinin tcsine veya arabanın geçmişine göre değişir..Yenileme poliçelerinde ise 274 tl ye kadar düşer.

Yorum Yap

Valla yanlis anlasilmasin benim de sigorta sirketi var elimden geleniyaparim ama sitede yanlis anlasilir diye soylemedim. Eger yorumum yanlis anlasildi ise silinmesini rica ediyorum saygilarimla
                        05326421212

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                        X