Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kayserili miniler!
Çöküş
X
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHehehe ) tanidim tabiki de haruncum. Tanimaz olur muyum ? En basindan beri . Bu arada aracin cok guzel hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler.Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi cok onore ediyorsun beni ama mini satildi ((((
o arabaya nasıl kıydın abi sahilde* konvoy yapacaktık iki kırmızı kayseriyi yakacaktık.. bütün hayallerim yarım kaldı resmen
*kayseride sahil ne alaka diyenler olabilir kayseride adı bahar caddesi olan bi sokağa sahil diyorlar sebebini bende bilmiyorum çok eskilere dayanıyor olabilir olmayadabilir
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkür ederim Can abi ama
o arabaya nasıl kıydın abi sahilde* konvoy yapacaktık iki kırmızı kayseriyi yakacaktık.. bütün hayallerim yarım kaldı resmen
*kayseride sahil ne alaka diyenler olabilir kayseride adı bahar caddesi olan bi sokağa sahil diyorlar sebebini bende bilmiyorum çok eskilere dayanıyor olabilir olmayadabilir
Gene yakariz harunum merak etme valla arabayi bi kiramayacagim abim istedi 1 saat icinde sattik. Sonrasinda pisman oldum ama yapacak bir sey yok hayirlisi olsun
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGene yakariz harunum merak etme valla arabayi bi kiramayacagim abim istedi 1 saat icinde sattik. Sonrasinda pisman oldum ama yapacak bir sey yok hayirlisi olsun
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Can ne diyim çok çok guzeldi araban, umarım yine MINI alırsın
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaderi böyleymiş abi o arabanın..
Ee artık bi PM yakışır
Yorum Yap
Yorum Yap