Kayseri' de olupta mini kullanan foruma üye olan arkadaşlar var mı ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kayserili miniler!
Çöküş
X
-
yok
görev sende, foruma üye yap bari Kayseri'den, bir buluşma alanımız daha olsun1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok
görev sende, foruma üye yap bari Kayseri'den, bir buluşma alanımız daha olsun
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracimi da kayseride calisken almistim
Yorum Yap
-
Fatih V.
Can abi tam bir MINIci. Eminim ki Kayseri'den bir MINI takımı oluşturacak kısa zamanda
Yeni Blazing Red Kırmızı All4 tekrar hayırlı olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan abi tam bir MINIci. Eminim ki Kayseri'den bir MINI takımı oluşturacak kısa zamanda
Yeni Blazing Red Kırmızı All4 tekrar hayırlı olsun.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeske bizim flyerlardan fazla verseydim size aklıma gelmedi o gun , park halinde olanlara bırakır kacardınız
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle istiyorum
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende flyer var kayseriye ayda enaz 1kez yolum düşer geldiğimde vereyim hem tanışmış oluruz .d belki görmüşsündür benim arabayı laser blue r56s 06 plaka
Görsem hatırlarım herhalde.Nazlı hanım yollayacaktı flyerları bekliyorum .Kayseriye geldiğinizde mutlaka görüşelim siiznle tanışmak isterim.
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRandevu da alayim gelmişken bi dolgu yaparsın (:
Sent via Tapatalk
5 Black.
Yorum Yap
Yorum Yap