Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Haziran 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
::lord_sarven::
-
Baby scoops ve makyajlı stoplarla ilk görüntü. Acil mercekli far ve egzoz ucu bulmam lazım
IMG_1417.jpg
IMG_1416.jpg
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaby scoops ve makyajlı stoplarla ilk görüntü. Acil mercekli far ve egzoz ucu bulmam lazım
[ATTACH]1479[/ATTACH]
[ATTACH]1480[/ATTACH]
edit: dark silver MINI icin en guzel renklerden biri, cocuk yakisikli olmus! Kazasiz belasiz verimli surusler olsun!!!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada bütün arkadaslarıma hayırlı Cumalar dilerim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydin. Uyku tutmadi beni. 2'de yatip 5'te kalktim. Yesil cay ve film keyfi yapiyorum
via Tapatalk 4
Dun geriye yolculuktan sonra tursu gibi olmusum, yigilip kalmisim.
Yesil Cay degil de kahve iciyom. Haktan yesil cayi 3 bardaga tamamla adet yerini buldun. Keyifler.
Wishpishman
Yorum Yap
-
Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..
Yorum Yap
-
Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..
Yorum Yap
-
Su taksim krizinde buyuk yara verdim.yunanistan krizini ve taksimi hayatimda unutmam.ben elbet yarami sararimda onemli olan ulkemin yarasina care bulunsun.Insallah en kisa zamanda ortalik gulluk gulistanlik olur ve herkes mutlu mesut olur.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhangi mesajıma kesik attın anlamadım adminim videolu mesajamı ?
Yorum Yap
Yorum Yap