Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Beni cok ama cok mutlu ettiniz, tesekkur ediyorum. :-)
Azicik program deisiskligi oldu ama yinede bu ay yurduma donecegim. Biber gazi zihin aciyormus duydum, zugurt tesellisi yapacagiz.
Hepinizi ozledim ozlenildigim kadar....
Wishman
bu adamın yorumları beni öldürüyo ya biber gazı zihin açıyo ama üstüne bide portakal gazı atıyolar oda açılan zihni geri kapıyo gelde nargile içelim
Kayip degilim, utaniyom yazmaya, siz orda protest yaparken ben burda arabesk olmayim.
Neyse yavru vatan Cin'e geri dondum. Yanee Asya tatili bitti.
Bide sansima bir 'extra' cikti, gelecek hafta gitmem gereken.... :-(
Gunaydin. Uyku tutmadi beni. 2'de yatip 5'te kalktim. Yesil cay ve film keyfi yapiyorum
via Tapatalk 4
Bende kalktim. Gecen hafta dalis tatili vermistim kendime firsattan istifade. 74 dalis ve 52 saat tamamladim. Bu sefer 14 dalis yaptim. Gittikce daha iyi oluyorum ama hala daha tecrubeye ihtiyacim var.
Dun geriye yolculuktan sonra tursu gibi olmusum, yigilip kalmisim.
Yesil Cay degil de kahve iciyom. Haktan yesil cayi 3 bardaga tamamla adet yerini buldun. Keyifler.
Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..
Ülkemiz için hayırlı bir hafta olmasını diliyorum... Bir an önce mevcut problemlerin bitmesi, tekrar huzurlu günlere kavuşmamız dileğiyle, Allah'a emanet...
Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..
PAylaşmış olduğun toplamında iki video iki saat kadar sürmekte önemli bilgiler barındırmaktadır fakat kaldırdım sarven bilgine
Su taksim krizinde buyuk yara verdim.yunanistan krizini ve taksimi hayatimda unutmam.ben elbet yarami sararimda onemli olan ulkemin yarasina care bulunsun.Insallah en kisa zamanda ortalik gulluk gulistanlik olur ve herkes mutlu mesut olur.
Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
hangi mesajıma kesik attın anlamadım adminim videolu mesajamı ?
Yorum Yap