Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Haziran 2013

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Beni cok ama cok mutlu ettiniz, tesekkur ediyorum. :-)
    Azicik program deisiskligi oldu ama yinede bu ay yurduma donecegim. Biber gazi zihin aciyormus duydum, zugurt tesellisi yapacagiz.
    Hepinizi ozledim ozlenildigim kadar....

Wishman
    bu adamın yorumları beni öldürüyo ya biber gazı zihin açıyo ama üstüne bide portakal gazı atıyolar oda açılan zihni geri kapıyo gelde nargile içelim

Yorum Yap

Kayip degilim, utaniyom yazmaya, siz orda protest yaparken ben burda arabesk olmayim.
      Neyse yavru vatan Cin'e geri dondum. Yanee Asya tatili bitti.
      Bide sansima bir 'extra' cikti, gelecek hafta gitmem gereken.... :-(

Tenceresi kalayli, Wish ozler yurdunu halayli olayli....

Hepinize selam

Yorum Yap

Baby scoops ve makyajlı stoplarla ilk görüntü. Acil mercekli far ve egzoz ucu bulmam lazım

IMG_1417.jpg
        IMG_1416.jpg

Yorum Yap

Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Baby scoops ve makyajlı stoplarla ilk görüntü. Acil mercekli far ve egzoz ucu bulmam lazım

[ATTACH]1479[/ATTACH]
          [ATTACH]1480[/ATTACH]
          Arkadasim senin garajda yerin yok mu bu guzel r53un cicilerini bu konuda paylasma uzulur bak sonra babasi trip atar heueheueheu

edit: dark silver MINI icin en guzel renklerden biri, cocuk yakisikli olmus! Kazasiz belasiz verimli surusler olsun!!!
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bu arada bütün arkadaslarıma hayırlı Cumalar dilerim
            Hayirli cumalar sanada

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            sigpic

Yorum Yap

Gunaydin. Uyku tutmadi beni. 2'de yatip 5'te kalktim. Yesil cay ve film keyfi yapiyorum

via Tapatalk 4
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Gunaydin. Uyku tutmadi beni. 2'de yatip 5'te kalktim. Yesil cay ve film keyfi yapiyorum

via Tapatalk 4
                Bende kalktim. Gecen hafta dalis tatili vermistim kendime firsattan istifade. 74 dalis ve 52 saat tamamladim. Bu sefer 14 dalis yaptim. Gittikce daha iyi oluyorum ama hala daha tecrubeye ihtiyacim var.

Dun geriye yolculuktan sonra tursu gibi olmusum, yigilip kalmisim.

Yesil Cay degil de kahve iciyom. Haktan yesil cayi 3 bardaga tamamla adet yerini buldun. Keyifler.

Wishpishman

Yorum Yap

Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..

Yorum Yap

Herkese Gunaydın ve iyi haftalar diliyorum, malumunuz içinde bulundugumuz çok önemli şu günlerde Forumla fazla ilgilenemedik affınıza sıgınıyoruz.
                    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ülkemiz için hayırlı bir hafta olmasını diliyorum... Bir an önce mevcut problemlerin bitmesi, tekrar huzurlu günlere kavuşmamız dileğiyle, Allah'a emanet...

Yorum Yap

Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..
                          PAylaşmış olduğun toplamında iki video iki saat kadar sürmekte önemli bilgiler barındırmaktadır fakat kaldırdım sarven bilgine
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Su taksim krizinde buyuk yara verdim.yunanistan krizini ve taksimi hayatimda unutmam.ben elbet yarami sararimda onemli olan ulkemin yarasina care bulunsun.Insallah en kisa zamanda ortalik gulluk gulistanlik olur ve herkes mutlu mesut olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
                              hangi mesajıma kesik attın anlamadım adminim videolu mesajamı ?

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                hangi mesajıma kesik attın anlamadım adminim videolu mesajamı ?
                                Videoları budadım
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X