Bu aralar Game of Thrones (torrent cnbce sansurlu hali seyredilmez) seyrediyorum bir de Berna ve Baran çiftinin tavsiyesi üzerine Da Vinci's Daemons a basladık
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hangi dizileri seyrediyoruz?
Çöküş
X
-
Yerliciyim ben behzat amirim favorim ama bu hafta final bölümü bazı kesimlere uymadığı için kaldırttılar diziyi sonunda geç saatlere atsalarda olmadı sonunda final. Birde işler güçler var oda yakında son bölüm çekilecek sevdiğimiz diziler kalkıyor yayından . Son olarakta karadayı var azcık ağır ağır ilerlese ve herşey çorba olsada yinede gideri var
-
::lord_sarven::
Yabancılardan çizgi dizi olarak Avatar bide Tsubasa izliyorum normal dizi olarak Spartacus öncedende Doctow Who,Smallville ve Süpernatural'ı izliyodum. Yerli olarak İşler Güçler, Galip Derviş ve nargile kafede izlemeye mecbur kaldığım ve izlemeye alıştığım Tatar Ramazan (Ben Bu Oyunu Bozarım) hehehe
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHic TV-dizi merakim yoktur, denk gelirsem Bir ask hikayesi diye bi diziyi izliyorum.
onun disinda DVD kiralayip veya torrentten film indirip izliyorum haftada 2-3gun..
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten soru hangi dizileri izliyorsunuzdu hangilerini izlemiyorsunuz degil
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin konusma hakkin yok AlenC. beni unutani bende unuturum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin konusma hakkin yok AlenC. beni unutani bende unuturum
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBehzat Ç gibi olmuş
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Arrow-banshee-da vinci's demons-grey's anatomy-homeland-hannibal-nikita-orphan black-revenge-revolution-the following-the mentalist-the vampire diaries-true blood-white collar
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlenC. daha eski since 1973 hohohoho
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlenC. daha eski since 1973 hohohoho
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPis kiz ))
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralen abi mükemediğin eli öpücen
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlenC yerim seni tombilik yanakli
baba-kiz catismalari bunlar
Yorum Yap
Yorum Yap