Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bu aralar Game of Thrones (torrent cnbce sansurlu hali seyredilmez) seyrediyorum bir de Berna ve Baran çiftinin tavsiyesi üzerine Da Vinci's Daemons a basladık
Yerliciyim ben behzat amirim favorim ama bu hafta final bölümü bazı kesimlere uymadığı için kaldırttılar diziyi sonunda geç saatlere atsalarda olmadı sonunda final. Birde işler güçler var oda yakında son bölüm çekilecek sevdiğimiz diziler kalkıyor yayından . Son olarakta karadayı var azcık ağır ağır ilerlese ve herşey çorba olsada yinede gideri var
Yabancılardan çizgi dizi olarak Avatar bide Tsubasa izliyorum normal dizi olarak Spartacus öncedende Doctow Who,Smallville ve Süpernatural'ı izliyodum. Yerli olarak İşler Güçler, Galip Derviş ve nargile kafede izlemeye mecbur kaldığım ve izlemeye alıştığım Tatar Ramazan (Ben Bu Oyunu Bozarım) hehehe
Hic TV-dizi merakim yoktur, denk gelirsem Bir ask hikayesi diye bi diziyi izliyorum.
onun disinda DVD kiralayip veya torrentten film indirip izliyorum haftada 2-3gun..
Hic TV-dizi merakim yoktur, denk gelirsem Bir ask hikayesi diye bi diziyi izliyorum.
onun disinda DVD kiralayip veya torrentten film indirip izliyorum haftada 2-3gun..
Zaten soru hangi dizileri izliyorsunuzdu hangilerini izlemiyorsunuz degil
Yorum Yap