Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaslar merhaba umarim dogru yere acmisimdir konuyu. HGS'yi tam nereye yapistirdiniz? Bence camda o beyaz etiket cok gozuksun istemiyorum. Acaba yagmur sensorunun ordaki siyah noktali bolume yapistirsak geciste okumasinda sorun olur mu?
Yada en guzeli kart almak, Ankara'da yasiyorum yilda 1 yada 2 kere kullanicam zaten
Kart almak derken? Bir iki kullanım olarak bakmayın bence gün geliyo ve o basit hgs keşke alsaydım olayına dönüyo. Görünmesi konusundada o kadar dert etmeyin zaten gözükecek
Su anda kullandıgım BMW de yagmur sensorunun altındaki acık alana yapıstırmıslar ama buna ragmen biraz hızlı gecince okumuyor, o yüzden siyah noktalı alanda farkeder mi bilemiyorum.
Arkadaslar merhaba umarim dogru yere acmisimdir konuyu. HGS'yi tam nereye yapistirdiniz? Bence camda o beyaz etiket cok gozuksun istemiyorum. Acaba yagmur sensorunun ordaki siyah noktali bolume yapistirsak geciste okumasinda sorun olur mu?
Yapistirman gereken yer zaten orasi. Siyah noktalarin olmasinin sebebi bu tip OGS cihazlarinin camin noktasiz olan kisimlarinda reflekte ozelliklerinden dolayi okunamayabiliyor olmasi. O kisimda reflekte ozelligi yok yada cok düşük oldugu icin yine de gozu yormamak adina oyle bir cozume gidilmis.
Kart almak derken? Bir iki kullanım olarak bakmayın bence gün geliyo ve o basit hgs keşke alsaydım olayına dönüyo. Görünmesi konusundada o kadar dert etmeyin zaten gözükecek
Herkese çok teşekkürler. GOKHAN hocam, 2 ayrı ürün varmış, birisi etiket diğeride kart şeklinde
Yorum Yap