Arkadaslar merhaba umarim dogru yere acmisimdir konuyu. HGS'yi tam nereye yapistirdiniz? Bence camda o beyaz etiket cok gozuksun istemiyorum. Acaba yagmur sensorunun ordaki siyah noktali bolume yapistirsak geciste okumasinda sorun olur mu?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
HGS nasil yaptistirdiniz?
Çöküş
X
-
Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYada en guzeli kart almak, Ankara'da yasiyorum yilda 1 yada 2 kere kullanicam zaten
Yorum Yap
-
Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhaba umarim dogru yere acmisimdir konuyu. HGS'yi tam nereye yapistirdiniz? Bence camda o beyaz etiket cok gozuksun istemiyorum. Acaba yagmur sensorunun ordaki siyah noktali bolume yapistirsak geciste okumasinda sorun olur mu?
Yer dogru yani..
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKart almak derken? Bir iki kullanım olarak bakmayın bence gün geliyo ve o basit hgs keşke alsaydım olayına dönüyo. Görünmesi konusundada o kadar dert etmeyin zaten gözükecek
Yorum Yap
-
Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese çok teşekkürler. GOKHAN hocam, 2 ayrı ürün varmış, birisi etiket diğeride kart şeklinde
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKart nasılmış acaba ?
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilen adamin hali baska
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMotorcular icin kart
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim cepte ogs var en guzeli
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
Yorum Yap