Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Evinin önü İspark olup da para kesmeye calisan isparkcilara cevap
Çöküş
X
-
Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen isparkin iyi olduguna inaniyorum tanam ama evimin onune parketmeye hakkim olduguna da inaniyorum en azindan bununla ilgili bir duzenleme yapabilirlerdi kolay yolu sectiler...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Insaat yapilirken ve insaat ruhsati alinirken apartmanlarin belirli bir metrekare basina otopark cikartilir. Ornek veriyorum: ortalama her daireye 1 otopark, dukkanlardaki her 30 m2'ye bir otopark gibi. Burdaki otopark kelimesinden harc dogururlar. Mesela Manisa'da bir apartman insaati yapmaya kalktiginizda 20 araclik otopark cikarsa (bulundugunuz sehre ve sehir ici bolumlere gore degismekle birlikte) 140bin TL'ye kadar otopark harci yatirirsiniz. Bunu odediginizde birde devlet uzerine sizden otopark bedeli keserse, bu iste iyi niyet aramamak gerekir.. Ben bu tip park uygulamalarini vatandasi soymaktan baska birsey olarak gormuyorum..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInsaat yapilirken ve insaat ruhsati alinirken apartmanlarin belirli bir metrekare basina otopark cikartilir. Ornek veriyorum: ortalama her daireye 1 otopark, dukkanlardaki her 30 m2'ye bir otopark gibi. Burdaki otopark kelimesinden harc dogururlar. Mesela Manisa'da bir apartman insaati yapmaya kalktiginizda 20 araclik otopark cikarsa (bulundugunuz sehre ve sehir ici bolumlere gore degismekle birlikte) 140bin TL'ye kadar otopark harci yatirirsiniz. Bunu odediginizde birde devlet uzerine sizden otopark bedeli keserse, bu iste iyi niyet aramamak gerekir.. Ben bu tip park uygulamalarini vatandasi soymaktan baska birsey olarak gormuyorum..
Yorum Yap
Yorum Yap