Aslı Berna tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Mart
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Universitenin 'egoist' okutmanlarindan arastirma gorevlilerinden ogrenci isleri memurundan hatta guvenliginden bile bikmis bi insan modeliyim bu donem.
Ne zaman kapanio bu okullar acaba?!?!? :what:
ps. tek tesellimiz sadece pzt sali crs okul olusudur!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
Haci daha yeni konustuyduk sanki seninlen iyi oldu buradan bi ses vermen eyvallaaah
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
Yorum Yap
-
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha yok mu yukun çalışalım hep konteyner mı sizin işler?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlmazmi abi bu cuma felixtowa var ama onu hamburg suda verdim.onun disinda maltaya var su an ama daha rezervasyonu yapilmadi. Yurt disi hep 40"hc bizim isler.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINIclubTR 24 subat Ankara Anitkabir ziyaretine ait fotografi ile MINI Turkiye facebook sayfasinda bulunan MINImalist galeri mart 2013 albumunde yer almaktadir... Begenmeden gecmeyiniz..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
Yorum Yap