Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Universitenin 'egoist' okutmanlarindan arastirma gorevlilerinden ogrenci isleri memurundan hatta guvenliginden bile bikmis bi insan modeliyim bu donem.
Ne zaman kapanio bu okullar acaba?!?!? :what:
ps. tek tesellimiz sadece pzt sali crs okul olusudur!
mart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
mart güzellleri,, pardon forum güzelleri =O) gemiyle Letonya, Riga da beleş wireless buldum limanda hemencik bi foruma bağlanıyım bi slm veriyim dedim,,, unutmayın beni sakin,, tüm forumu çok özledim kendinize çok iyi bakın,,, işten güçten vakit yok ben mecburen kaçar
Welcome back!
Haci daha yeni konustuyduk sanki seninlen iyi oldu buradan bi ses vermen eyvallaaah
Daha gecen aklimdaydin zormus bu gemi isleri valla.ne zmn geliyosun?
Talha yok mu yukun çalışalım hep konteyner mı sizin işler?
Olmazmi abi bu cuma felixtowa var ama onu hamburg suda verdim.onun disinda maltaya var su an ama daha rezervasyonu yapilmadi. Yurt disi hep 40"hc bizim isler.
Olmazmi abi bu cuma felixtowa var ama onu hamburg suda verdim.onun disinda maltaya var su an ama daha rezervasyonu yapilmadi. Yurt disi hep 40"hc bizim isler.
MINIclubTR 24 subat Ankara Anitkabir ziyaretine ait fotografi ile MINI Turkiye facebook sayfasinda bulunan MINImalist galeri mart 2013 albumunde yer almaktadir... Begenmeden gecmeyiniz..
alen abi canımsın
talha valla zor bu deniz işleri,, yükle ayrı,, gemiyle ayrı bide personelle ayrı uğraşıyosun ama kaptan olup kamarada yan gelip film izlemekte var tabi,,,
bi ikincilikten kurtulup kaptan olayım söz sizi heç bırakmıyacam =O)
MINIclubTR 24 subat Ankara Anitkabir ziyaretine ait fotografi ile MINI Turkiye facebook sayfasinda bulunan MINImalist galeri mart 2013 albumunde yer almaktadir... Begenmeden gecmeyiniz..
Yorum Yap