Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)
Çöküş
X
-
Blutooth cihazı ve torque programını kullanıyorum, çok memnunum.Verdiği bilgilerin hemen hemen hepsi doğru , teyit ettim. Ama beygir ve tork da ölçüyor buna pek bakmayın.Benim aracı 283 HP çıkardı.
R53 ler de bilemem ama r56 lar mutlaka kullansın.Zaten çok ucuz.40 lira olmalı.çok da faydasını görürsünüz.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Muraat Bey Pakistanda sıkıntılar olmuş umarım iyisindir...
Airbag ışığının sebebi, sağ yolcu koltuğunun altındaki kabloların ileri geri çektiğinizde zararr görmesi yada yırtılmasından kaynaklı olabilir. Eski BMW Compact'da başıma gelmişti. Ayda bir yakıyordu yani söndürsenizde yanabilir diye düşüneyirum
Tesekkurler moderatorum cevabiniz icin.
Ayricana tesekkurler Pakistan konusunda. Evet problem yasiyorum ama Turk olmanin avantaji ile cok yabancilik cekmiyorum. Yinede dikkatli olmak gerekiyo...
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?
Ayricana tesekkurler Pakistan konusunda. Evet problem yasiyorum ama Turk olmanin avantaji ile cok yabancilik cekmiyorum. Yinede dikkatli olmak gerekiyo...
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?
Wish1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aletler R53 lere oluyormu bulututlu olanları ?RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAYN'de kalıcı olmayan çözüm yoktur
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
Yorum Yap