Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)
Çöküş
X
-
Dashcommand ı yükledim 20 tl olmuş apple store da . Aldığım ürün boyut olarak çok küçük arabayı kullanırken ayagımıza değmiyor. Dashcommand ı yükleyince hemen wifi den birbirini tanıyor. Hatalarımızı çok rahat siliyor. Yavaş yavaş çözeceğiz programı.
-
Misafir cevap verdiGun gelecek bigun herkes androidci olacak. Icimden geldiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIphonecular, DashCommand i kullaniyor.
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Gunser hayırlıolsun kullan tecrubenı aktar bızede herhalde bundan kullanan yoktuAslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]4491[/ATTACH]
Bugun geldi wifi olan modelinden. iphone ne yukleyecem acaba tavsiyelerinizi bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
Bugun geldi wifi olan modelinden. iphone ne yukleyecem acaba tavsiyelerinizi bekliyorumEklenen DosyalarEn son düzenleyen gunser; 22-05-14, 00:44.
Bir yorum yaz:
-
iphone icin dashcommand harici hangı programı onerırsınız ?
bende r53 oldugu ıcın afr goremeyecegım zaten.. ıoyuzden 80 tl vermeyeyım aynı tarz ısımı gorecek bır program var mı en ıyısı hangısıdır ?
Bir yorum yaz:
-
Yani 89tl verip dashcommand almaktan daha pahaliya gelecek o sekilde de
))
Bir yorum yaz:
-
Abi android yüklü ucuz tabletler var bu işi fazlası ile hallederlerAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayfonda yok Torque sinir oluyorum gidip ben de Kekuti gibi sonunda Samsung alıcam
Bir yorum yaz:
-
samsung değil ama htc one alınabilir sanırım
Bu arada soundracer diye bir program indirdim onunla denedim çok keyifli
http://www.youtube.com/watch?v=Qz9HWHjUcyc
sizin devirinize göre istediğiniz aracın sesini içerideki ses sisteminden alıyorsunuz
Bir yorum yaz:
-
ayfonda yok Torque sinir oluyorum gidip ben de Kekuti gibi sonunda Samsung alıcamAslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı göstertorque u kullanıyorum ara yüzü değiştirdim biraz o kadar.
Bir yorum yaz:
-
Harika gorunuyor hangi program?Aslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]915[/ATTACH][ATTACH]916[/ATTACH]
Bluetooth bağlantı üzerinden obd bilgisini samsung note 2 cihazıma alıyorum çok işime yarıyor mu derseniz hayır ama görüntüsü güzel oldu
fotoda ışık farklılığından dolayı renkler pek aynı durmuyor ama görüntüsü neredeyse orjinal gibi oldu şimdi oraya daha portatif bir kızaklı sistem vs yapıcam olursa. hatta bluetooh özelliği olan 5" lik bir cihaz bulursam direk onu alıcam oraya
Bir yorum yaz:
-
IMG_0033.jpgIMG_0035.jpg
Bluetooth bağlantı üzerinden obd bilgisini samsung note 2 cihazıma alıyorum çok işime yarıyor mu derseniz hayır ama görüntüsü güzel oldu
fotoda ışık farklılığından dolayı renkler pek aynı durmuyor ama görüntüsü neredeyse orjinal gibi oldu şimdi oraya daha portatif bir kızaklı sistem vs yapıcam olursa. hatta bluetooh özelliği olan 5" lik bir cihaz bulursam direk onu alıcam oraya
Bir yorum yaz:
-
Baran sen alıp ne yapacaksın acaba cok merak ediyorum kenarda dursun mantıgı mıAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEe daha göremedik, bakalım görmeden almak istemiyorum ben.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: