Aslı FIA tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Yarın (Salı) sabah 10-11 gibi A.Y.N deyiz, şanzıman yağımızı değiştiriyoruz
Bir yorum yaz:
-
egsoz sesi için önerim ilerde yazılımda yapılacaksa dp den sonra duz boru sonada JCW kazan konuluyorsa veya OEm mini kazanı ses aşırı fazla oluyor özellikle patlatması çok sesi çok bozmadan ortaya küçük boy içi boş kazan koyuyorlar sesi emsin diye perfomansada fazla etkisi olmayan sesi toklaştırıp kısıyor biraz ben denemiştim kötü de değildi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJwc direksiyon var alacantra 1000tl istiyorlar sizce değer mi alınır mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
Jwc direksiyon var alacantra 1000tl istiyorlar sizce değer mi alınır mı?
Bir yorum yaz:
-
Aslı GB426 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende suan sadece iskender dp kullaniyorum ama ayni set up dusunuyorum bu sesi nerden dinleyebiliriz
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFurkanin arabada (hk jcw) yalnis hatirlamiyorsam ayni set up egzoz var. duyduysan daha once referans olabilir
Bir yorum yaz:
-
Furkanin arabada (hk jcw) yalnis hatirlamiyorsam ayni set up egzoz var. duyduysan daha once referans olabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO setupda sikinti varsa, beni taramalari lazim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarin bende sanayi sporum,Az önce AYN de 15.000bakım ve dp taktırdımValla ses şuan bile çok geldi susturucu boru çekilince polislerle başım büyük belada olacak sanırım😂
Bir yorum yaz:
-
Evet abi Milltek dp Orta iptal komple 63boru sonada fjcw yi takicam abide sanirim cok otecek yapalimda bakalim olmadi ortayi takicam
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarin bende sanayi sporum,Az önce AYN de 15.000bakım ve dp taktırdımValla ses şuan bile çok geldi susturucu boru çekilince polislerle başım büyük belada olacak sanırım😂
Bir yorum yaz:
-
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Yarin bende sanayi sporum,Az önce AYN de 15.000bakım ve dp taktırdımValla ses şuan bile çok geldi susturucu boru çekilince polislerle başım büyük belada olacak sanırım😂
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: