Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Yaaaa ozgee SR ilk geldiginde frozen black CM vardi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ben Cuma sanayideydim ama bu sefer motoru yikatmak icin
haftaya zaten ctesi hepberaber oradayiz
Bir yorum yaz:
-
salı günü bende sanayide olucam orda olucak varsa ayarlıyalım görüşelim
Bir yorum yaz:
-
Istanbula ziyarete gelmistik. Bobinlerden biri iptal olmus. Parca bulduk taktik cok sukur.
Bir yorum yaz:
-
Pazar acik biyer olcagini sanmiyorum..Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar gunu maslakta veya baska bi sanayide volswagenci var mi
Bir yorum yaz:
-
Pazar gunu maslakta veya baska bi sanayide volswagenci var mi
Bir yorum yaz:
-
Hadi ya,sağlık olsun hayırlı yolculuklar.Allah'a emanet.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa su ankara dugun muhabbeti olmasa guzel olcakti da o elimi ayagimi cok bagladi.. Persembe gidiyorum geri, donunce anca
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ya su ankara dugun muhabbeti olmasa guzel olcakti da o elimi ayagimi cok bagladi.. Persembe gidiyorum geri, donunce ancaAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan gitmeden bir organizasyon yapta,gül cemallerimizi görme şansı yakalayalım.
Bir yorum yaz:
-
Başkan gitmeden bir organizasyon yapta,gül cemallerimizi görme şansı yakalayalım.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi gelme ihtimalim var benim de
Bir yorum yaz:
-
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 3.Sokak No:32 Maslak/İSTANBULAslı alfanso quiet tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaslakta adres neresi ? a.y.n. neresi bende gelmek isterim iş yogunluguna göre
+90 212 286 00 32
Bir yorum yaz:
-
Tamam tanışmış oluruz hemAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi gelme ihtimalim var benim de
Bir yorum yaz:
-
maslakta adres neresi ? a.y.n. neresi bende gelmek isterim iş yogunluguna göre
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: