sahsen ben trafik sigortalarımı AXA ya saglık ve ev sigortalarımı Allianza yaptırıyorum yaklasım 10 senedir boyle ve cok memnunum bence acentenin cok önemi var bu konuda sizi yönlendirmeli ve acık acık anlatmalı en azından benimki risklerimi ve avantajlarımı acık acık anlatıyor.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kasko hesaplamalarında degisiklik.
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllianzda cam degisimi sınırsız diger sigortalarda 1 adet, Allianz iyi fiyat verecektir diye umuyorum.
Yorum Yap
-
ben anadoludan yaptırdım.
Kasko fiyatı : 1890 TL hasarsızlıkla bonus aldım.
Araç kasko bedeli : 65000 TL (parçaları dahil ettirmedim. Haziranda ekleteceğim)
Trafik sigortası : 450 TL (çekici hizmeti dahil)1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllianzdan selamlar 4500 tlsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben anadoludan yaptırdım.
Kasko fiyatı : 1890 TL hasarsızlıkla bonus aldım.
Araç kasko bedeli : 65000 TL (parçaları dahil ettirmedim. Haziranda ekleteceğim)
Trafik sigortası : 450 TL (çekici hizmeti dahil)sigpic
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllianzdan selamlar 4500 tl
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralianz 1500 küsür verdi bana.Sende hasarsızlık yok sanırım.
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanırım bende seninle birebir aynı fiyata yine anadoludan yaptırıcam.Senin hasarsızlık % kaç şu anda?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha senin fiyat cok iyi ben olsam Anadoludan yaptırmam.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen filo indrimi de kullaniyorum ama. Hasarsizlik % 10-15 falandi sanirim. Arac sayisi arttikca indirim fazlalasti diyebilirimsigpic
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonustum Allianz istatistiki bilgiye gore Amerika hesabı calısıyor biraz o yuzden 30 yas altı kişilere spor araba kaskosu cok yuksek cıkıyor.
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaçma sapan işler. 30 yaş olunca sanki hiç kaza yapılmıyor. Bence hiç olmazsa yaştan ziyade başka araştırmalar yapılıp insanlar mağdur edilmemeli. Ülkemizde 18 yaşında ehliyet alıp 35 yaşında araba alıp kullanan çok insan var. Aynı kefeye koymak çok mantıksız!!!
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle haklısın hatta 18 degil 50 yasındaki bayana da kasko bedeli 100 kat fazla yapılmalı bu baglamda :=)
+100
Yorum Yap
Yorum Yap