Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaaa şubat

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Ozsimav Sezen konserine gelecek miydi neydi oyle bisey vardi? nerde bu adam bizi bi bilgilendirsin

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    eee ben mi kapliim hayırlısı olsun
    senin adamın varmıs? Arenimo öyle dedi.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kekutim Haftasonu kaplama işimiz olacak Baranın hava girişleri ayna kapakları stop ve far cerceveleri ve scuttle chromelar için
    eee ben mi kapliim hayırlısı olsun

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kekutim Haftasonu kaplama işimiz olacak Baranın hava girişleri ayna kapakları stop ve far cerceveleri ve scuttle chromelar için

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Sağolun gencler

alamadım flyerları unuttum gecen hafta yogunluktan. Bakalım hafta sonu yine bir kaç işim olucak, o sıra hallederiz

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Kekuuutis allah zihin acikligi versin

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Flyer'da alen yazıyordu yine, kulağın çınlamasın dikkat et

Master'a kayıt olduk, bakalım 2 sene daha okula adicaz kendimizi. İş, okul, sevgili, MINI derken telef olucam yine
    Yeni flyerlara isim basmadık ki AYNden alsana

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Master'a kayıt olduk, bakalım 2 sene daha okula adicaz kendimizi. İş, okul, sevgili, MINI derken telef olucam yine
    Hadi bakalım hayırlı olsun.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Dün Yeditepe'ye kayıt oldum. Otoparkımızda 4-5 tane mini gördüm elimde 2 adet flyer vardı, paylaştım. Sileceklere astım güvenlik geldi. Promosyonculara izin yok diye hahah

sevdim ben okul hayatını yawww
    Kanka bu senin talihsizliğin ne olucak seyyar kekut başarılar seviyoruz seni

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Muhahahaha naaptın mastera mı yazıldın kekosum ya bizi bilgiden kovarlar Yeditepede promosyoncu derler yolda flyer veririz sapık derler vay anasını memlekete bak :P Hayırlı olsun Kekutim Allah zihin acıklıgı versin

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Dün Yeditepe'ye kayıt oldum. Otoparkımızda 4-5 tane mini gördüm elimde 2 adet flyer vardı, paylaştım. Sileceklere astım güvenlik geldi. Promosyonculara izin yok diye hahah

sevdim ben okul hayatını yawww

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Windows Phone tecrübem olan Lumia920 gittikten sonra Tapatalk sayesinde foruma geri döndüm diyebilirim anladım ki bilgisayar ile takip zor oluyor telefon varken. Kaçırdığım çok yeni konu olmuş artık yeni konulardan itibaren aktif olmaya devam tüm dostlara selam...
    welcome back

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Windows Phone tecrübem olan Lumia920 gittikten sonra Tapatalk sayesinde foruma geri döndüm diyebilirim anladım ki bilgisayar ile takip zor oluyor telefon varken. Kaçırdığım çok yeni konu olmuş artık yeni konulardan itibaren aktif olmaya devam tüm dostlara selam...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X