Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaaa şubat
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Dusemedık yaa kaldı yıneAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok mu sanayiye dusen
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
yok mu sanayiye dusen
Bir yorum yaz:
-
yavaş yap talhacımAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoooo spacerlar fena.iste bende boyle yapiyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ooooo spacerlar fena.iste bende boyle yapiyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
genue rover kaput seritleri siparisi gectim ayik olunAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
ac sen bı konu yardımcı olalım her konuda
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni arabama garajda konu mu acsam bilemedim 1969 model bi MINIm var dostlar motorunu topluyorum simdilik kaporta fazla saglam

ac sen bı konu yardımcı olalım her konuda
Bir yorum yaz:
-
Yeni arabama garajda konu mu acsam bilemedim 1969 model bi MINIm var dostlar motorunu topluyorum simdilik kaporta fazla saglam

Bir yorum yaz:
-
Turkan hani Demet'in son parcasi! Katilmiyorum Admin'im, problem bende sizde bisi yok. Deme bi daha ole seyler uzulurum. :-(Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllahım şiir kitabı yazacak sonunda
Bazen her dedigini anlayamıyorum ve kendimi super kultursuz ve zeka özürlü hissediyorum 
Turkan kim?
Bir yorum yaz:
-
Allahım şiir kitabı yazacak sonunda
Bazen her dedigini anlayamıyorum ve kendimi super kultursuz ve zeka özürlü hissediyorum 
Turkan kim?
Bir yorum yaz:
-
Dogum gunu 1 Mayis olunca, plaka da 68 olunca su anda Beyaz Show'da 'Iscisin Sen Isci Kal' dinlemek husu veriyor adama...
P.S: Yok yok politic mesaj yok, benimki romantic, gidiyom ya huzunluyum.... ;-) Ne yapayim 'Turkan' bana 'haydi eller havaya' hissiyati kablem b*ku' vermiyo.... Ozurluyum ben...
WishKaracamanEn son düzenleyen WISHMAN; 09-02-13, 04:23.
Bir yorum yaz:
-
nerde bu kyh gecen haftalarda sabahladim sabahladim ilk gunaydin mesajlarini yazdim diye kustu gitti mi yoksa
hohohohoho
Bir yorum yaz:
-
Heee var dogruAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin adamın varmıs? Arenimo öyle dedi.
konusuruz..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: