Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 LCI stop takımı aranıyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Lci degilse aracin tesisat isi var birde stopla isin bitmez .john cooper works body kit yok ise aracinda stoplarda olan geri vites isigi tampona iniyor ,ebati buyudugunden dolayi lci geri vites isigi setini takamzsin (lci arka tamponla hal edilebilir ama)body kit varsada geri vites isigini sag tarafa tasirsin sislerin biri geri vites isigi oluyor lci da (ek olarak 1 adet feri vites isigi alimis olursun) cokda guzel olur .Yakin zamanda bu konuda tecrubem var .Cemdeki blackline stoplari almistim geri vites isigida hazirdi elimde stoplarda bugu izini gorunce iade ettim anlayisla aldilar geri.
    ben aracı komple LCI yapacağımda o yüzden almam gerekiyor.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Blackline stoplar gayet güzel çalışıyor ben kendime aldım

Bendeki Stoplar LCI stop hali hazırda duruyor sadece sağ tarafının üst lambasında bazen temassızlık oluyor yapılamayacak bişi değil zannedersem ama benim uğraşıcak vaktim yoktu

eğer aracınız LCI değilse biraz işlem gerekebilir çünkü LCI olmayan modellerde geri vites stop takımının içinde LCI larda ise alt tampon da

Lci degilse aracin tesisat isi var birde stopla isin bitmez .john cooper works body kit yok ise aracinda stoplarda olan geri vites isigi tampona iniyor ,ebati buyudugunden dolayi lci geri vites isigi setini takamzsin (lci arka tamponla hal edilebilir ama)body kit varsada geri vites isigini sag tarafa tasirsin sislerin biri geri vites isigi oluyor lci da (ek olarak 1 adet feri vites isigi alimis olursun) cokda guzel olur .Yakin zamanda bu konuda tecrubem var .Cemdeki blackline stoplari almistim geri vites isigida hazirdi elimde stoplarda bugu izini gorunce iade ettim anlayisla aldilar geri.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    LCI S tamponlarıyla çözebilirsin.. JCW'de biraz zor oluyor, ancak imkansız diye birşey yok

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    CoopersCem'in ilanina bakin,
    Sponsorumuz HURMAK'ta yardimci olacaktir size bu konuda..
    hangisi sizin icin uygunsa..
    satılmış sanırım teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    CoopersCem'in ilanina bakin,
    Sponsorumuz HURMAK'ta yardimci olacaktir size bu konuda..
    hangisi sizin icin uygunsa..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    cooperscem'in ilani olmasi lazim.

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
    sahibindende bir tane buldum ama onun mudur acaba içi sarıydı beyaz arıyorum

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı cenky tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar uygun fiyatlı sıfır veya temiz çıkma lci stop olan var mıdır yada bulabileceğim biyer?
    cooperscem'in ilani olmasi lazim.

Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Konuk bir konu başlattı R56 LCI stop takımı aranıyor

R56 LCI stop takımı aranıyor

Arkadaşlar uygun fiyatlı sıfır veya temiz çıkma lci stop olan var mıdır yada bulabileceğim biyer?
    En son düzenleyen cenky; 01-02-13, 03:20.
Hazırlanıyor...
X