KAP bildiri : Hayırlısıysa olsun
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Alınık r56 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbildiğiniz satılık jcw varsa ona da müşteri olabilirim 5325676007 berkay arkadaşımız bu numaradan ulaşabilir bana
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersatabilirim ama benim fiyatim cok yuksek kalabilir. Borusan'in benden takas icin aldigi fiyat ciddi derecede yukarida. Sifir, donanimli CooperS alabilecek seviyede..
Satip satip aynisini aliyoruz bir orasi engelliyor benisigpic
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersatabilirim ama benim fiyatim cok yuksek kalabilir. Borusan'in benden takas icin aldigi fiyat ciddi derecede yukarida. Sifir, donanimli CooperS alabilecek seviyede..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster34bin Euro'ya Borusan aliyor.
30bin km'de. 2011 JCW.
Xenon, sunroof, otomatik klima, on cma rezistansi (gorus konfor paketi), antrasit tavan, Visual Boost, Harman/Kardon vs vs..
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHay maşallah
Arabamin yenisini 40700 euro'ya veriyorlar. Manuel oldugu icin siparisle gelecek. Biliyorsunuz ki artik manuel istesenizde gelmiyor ama boyle bir kiyaklari olacak. 6bin euro fark istiyorlar sadece..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSoyledim ama yüksek diye
Arabamin yenisini 40700 euro'ya veriyorlar. Manuel oldugu icin siparisle gelecek. Biliyorsunuz ki artik manuel istesenizde gelmiyor ama boyle bir kiyaklari olacak. 6bin euro fark istiyorlar sadece..
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaklaşık iki ay önce antepte vardı iki jcw biri siyah biri beyaz 70binTL veriyorlardı donanımı da bayağı iyiydi sizin yazdıklarınızdan bi konfor paketi olup olmadığını bilmyorum tam deri vardı jcw body kit de vardı kaçırdım hala ona yanıyorum
Bide mail geldi, fotolara baktım Osman. Kısmette önümüzde ki hafta netleşecek senin fiyatlara çıkıp çıkamayacağım.
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaklaşık iki ay önce antepte vardı iki jcw biri siyah biri beyaz 70binTL veriyorlardı donanımı da bayağı iyiydi sizin yazdıklarınızdan bi konfor paketi olup olmadığını bilmyorum tam deri vardı jcw body kit de vardı kaçırdım hala ona yanıyorum
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı göster70 se baya iyiye gitmiş. :/
Bide mail geldi, fotolara baktım Osman. Kısmette önümüzde ki hafta netleşecek senin fiyatlara çıkıp çıkamayacağım.
Yorum Yap
Yorum Yap