Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
bildiğiniz satılık jcw varsa ona da müşteri olabilirim 5325676007 berkay arkadaşımız bu numaradan ulaşabilir bana
satabilirim ama benim fiyatim cok yuksek kalabilir. Borusan'in benden takas icin aldigi fiyat ciddi derecede yukarida. Sifir, donanimli CooperS alabilecek seviyede..
satabilirim ama benim fiyatim cok yuksek kalabilir. Borusan'in benden takas icin aldigi fiyat ciddi derecede yukarida. Sifir, donanimli CooperS alabilecek seviyede..
Ne yapicaz alicaz galiba haktan ne dersin
Satip satip aynisini aliyoruz bir orasi engelliyor beni
Arabamin yenisini 40700 euro'ya veriyorlar. Manuel oldugu icin siparisle gelecek. Biliyorsunuz ki artik manuel istesenizde gelmiyor ama boyle bir kiyaklari olacak. 6bin euro fark istiyorlar sadece..
Arabamin yenisini 40700 euro'ya veriyorlar. Manuel oldugu icin siparisle gelecek. Biliyorsunuz ki artik manuel istesenizde gelmiyor ama boyle bir kiyaklari olacak. 6bin euro fark istiyorlar sadece..
yaklaşık iki ay önce antepte vardı iki jcw biri siyah biri beyaz 70binTL veriyorlardı donanımı da bayağı iyiydi sizin yazdıklarınızdan bi konfor paketi olup olmadığını bilmyorum tam deri vardı jcw body kit de vardı kaçırdım hala ona yanıyorum
Mesajı göster
yaklaşık iki ay önce antepte vardı iki jcw biri siyah biri beyaz 70binTL veriyorlardı donanımı da bayağı iyiydi sizin yazdıklarınızdan bi konfor paketi olup olmadığını bilmyorum tam deri vardı jcw body kit de vardı kaçırdım hala ona yanıyorum
70 se baya iyiye gitmiş. :/
Bide mail geldi, fotolara baktım Osman. Kısmette önümüzde ki hafta netleşecek senin fiyatlara çıkıp çıkamayacağım.
Mesajı göster
2009lara inerseniz daha uygun fiyata da bulabilirsiniz bence
Yorum Yap