Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GOKHAN
    yanıtladı
    Beklenen kargo geldi

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Hoop kaçak var

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Guzel bir teaser

Bu arada bütün forum Beren Saat izliyor heralde... tık yok bu saatte

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    http://youtu.be/EM2GPlwseOc

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çivi çiviyi söker misali shotlari da şarap söker benim kanda hala alkol var bu aksam spora gidip son kalanları da aticam

Chris, bisiklet kullanmıyoruz anlaşılan adada olucam sabah aksam bisikletten inmezdim.
    Yoo bisiklette kullaniyorum cok merakliydim eskiden hatta kucukken arabam olmadigi zamanlar bisiklet alip jantlarini lastiklerini degistirip amortisor takardim smdi buyuduk bi ust level'a gectik

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yazin bende geliyorum heybeliye ama babamin takayla kasikadasina bakan plajin ilerisindeki kumluk cok guzel oluyor

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
    Evet "Kablo" deniyor oraya bnde cok gidiyorum Burgaz'dan da Anjelik'ten yaptiriyoruz tostlarimizi snr dolasiyoruz

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Çivi çiviyi söker misali shotlari da şarap söker benim kanda hala alkol var bu aksam spora gidip son kalanları da aticam

Chris, bisiklet kullanmıyoruz anlaşılan adada olucam sabah aksam bisikletten inmezdim.
    Aynen oyle mixercim

Benim yaya Burgaz'da ama ev hemen tukkanin ustunde oldugundan bisiklet hep yatiyor

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende Heybeliada'dayim yazlari Buyukada kdr olmasada bilirim yokus sikintisini yani.. allahtan fayton var
    Yazin bende geliyorum heybeliye ama babamin takayla kasikadasina bakan plajin ilerisindeki kumluk cok guzel oluyor

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Ehh simdi o balkonda buzlu lime'li diet cola icecek halim yok yani Ayip olur

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı

Bende Heybeliada'dayim yazlari Buyukada kdr olmasada bilirim yokus sikintisini yani.. allahtan fayton var

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Sporu onden yaparım sonra da eksilen suyu da şarapla tamamlarım diyosun mixer der ki: farklı bir yaklaşım

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Sporu onden yaparım sonra da eksilen suyu da şarapla tamamlarım diyosun mixer der ki: farklı bir yaklaşım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    like butonu yok mu burda bkz: siroz eden manzaralar
    Oooo mixer kayhan beylerde buradaymis

Ben her seferinde o eve varmak icin kac yokus tirmaniyorum bir bilsen.. Aya yorgiye tirmanmis kadar oldum.. bu da mukafati hakli olarak..

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Buyukada'dan herkese selam gencler! Dun geceki acimasiz shot oyunundan sonra bugun uyanir uyanmaz solugu buyukadada aldik

Biletlerimde hic bir ikramiye yok amorti bile cikmadi.. neyseki parasi benden degil babamdan cikmisti ugursuzluk onda!!

like butonu yok mu burda bkz: siroz eden manzaralar

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Hayırlı olsun NDG'nin Aralık konusunda fotoğraf koyup "flyer iliştirdim görürse bizimdir" dediği üyemiz aramıza katıldı.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X