Beklenen kargo geldi
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Guzel bir teaser
Bu arada bütün forum Beren Saat izliyor heralde... tık yok bu saatte
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇivi çiviyi söker misali shotlari da şarap sökerbenim kanda hala alkol var
bu aksam spora gidip son kalanları da aticam
Chris, bisiklet kullanmıyoruz anlaşılanadada olucam sabah aksam bisikletten inmezdim.
smdi buyuduk bi ust level'a gectik
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazin bende geliyorum heybeliye ama babamin takaylakasikadasina bakan plajin ilerisindeki kumluk cok guzel oluyor
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇivi çiviyi söker misali shotlari da şarap sökerbenim kanda hala alkol var
Chris, bisiklet kullanmıyoruz anlaşılanadada olucam sabah aksam bisikletten inmezdim.
Benim yaya Burgaz'da ama ev hemen tukkanin ustunde oldugundan bisiklet hep yatiyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Heybeliada'dayim yazlari Buyukada kdr olmasada bilirim yokus sikintisini yani.. allahtan fayton varkasikadasina bakan plajin ilerisindeki kumluk cok guzel oluyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEhh simdi o balkonda buzlu lime'li diet cola icecek halim yok yaniAyip olur
Sent from my iPad using TapaTalk HDbenim kanda hala alkol var
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEhh simdi o balkonda buzlu lime'li diet cola icecek halim yok yaniAyip olur
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSporu onden yaparım sonra da eksilen suyu da şarapla tamamlarım diyosunmixer der ki: farklı bir yaklaşım
Ayip olur
Bir yorum yaz:
-
Sporu onden yaparım sonra da eksilen suyu da şarapla tamamlarım diyosunmixer der ki: farklı bir yaklaşım
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlike butonu yok mu burdabkz: siroz eden manzaralar
Ben her seferinde o eve varmak icin kac yokus tirmaniyorum bir bilsen.. Aya yorgiye tirmanmis kadar oldum.. bu da mukafati hakli olarak..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuyukada'dan herkese selam gencler! Dun geceki acimasiz shot oyunundan sonra bugun uyanir uyanmaz solugu buyukadada aldik
Biletlerimde hic bir ikramiye yok amorti bile cikmadi.. neyseki parasi benden degil babamdan cikmisti ugursuzluk onda!!
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIbkz: siroz eden manzaralar
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun NDG'nin Aralık konusunda fotoğraf koyup "flyer iliştirdim görürse bizimdir" dediği üyemiz aramıza katıldı.
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: