Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Evde Lise 2 den beri duran (yane tevellutu 1987) Peugeot marka yaris bisikletimiz mevcuttur. 26 yasinda, vintage kabul edebiliriz. Zamaninin kraliymis, diyom. Sen gerisini anla..
Wishman
challange accepted
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Herkese günaydın bugün Borusan günü akşam bakım sonrası maddi açıdan moralm düzgün kalırsa görüşürüz
Evde Lise 2 den beri duran (yane tevellutu 1987) Peugeot marka yaris bisikletimiz mevcuttur. 26 yasinda, vintage kabul edebiliriz. Zamaninin kraliymis, diyom. Sen gerisini anla..
Mini'yi parka çıkarıp cadde turumu atıcan o pist bize gelmez kepçük
Kepçük Benim oğlan net çıkar bana sadece iyi bir fren setup ı gerekli kuru havada lastiklerime güveniyorum ısınınca it gibi oluyo ama frenler yetmez şu halki ile
baba daha önce piste 3 kere çıktı ama 1 farkla porsche ile hahahah
bence hiç can sıkma çok daha hayırlı oldu o yaşlı gay den hiç haz almıyorum f1 ında onun olsun
Vural AK pisti 10 yıllığına kirladı ve artık pistin boş günü olmayacak bir projede gece ışıklandırılma yapılıp gece yarışları düzenlenecek
27 milyon USD gibi bir rakam istemekte F1 kusura bakmasınlarda o kadar seyirci yok boşa zarar F1 ımızda olmasın
Çok büyük bir oto pazarı ve sahibi olduğu intercity nin ana merkezini oraya taşlıyıp kendi kendine kiracı olarak pistin bir takım masrafları olablir miniciler olarak ileride bir gün mini cooper pist güü bile düzenleme şansımız olabilir gerekli katılım sağlanırsa üzülme yani
Mini'yi parka çıkarıp cadde turumu atıcan o pist bize gelmez kepçük
Bir yorum yaz: