Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
sene 97 ilk telefonum gh688 di uzun sure kullanmıstım sonra ben de siyah inci almıstım ondan sonra kapaklı böyle parliament mavisi bir erricsonum olmustu yine ama onun ekranı ve satırları daha coktu harika bir telefondu sonra sayısız nokia kullandım ve sonuc IPHONE ama yine de 8850im olsa hayır demem
Çok güzel telefondu o.
Sene 99. ilk cep telefonum Ericsson T10 (siyah inci) idi. çok uzun süre kullandım, bir tek anteni kırılmıştı. Taş gibi telefondu
Nasıl yani sen kalkıp kocana sabah 7de kahvaltı mı hazırlıyorsun???? Valla bizim evde kahvaltısı tek hazırlanan kişi Adel hanım benimkini Sinan abi hazırlıyor sagolsun (Alin'in baş rakibi yemek konusunda tabii ki bundan espri üretmeyin :P)
Brnx3 e kadar hazırlarım valla sonra yalan o iş Baran da bir Sinan abi bulur artık
Çalışmıyorum ama her sabah kahvaltı hazırlama mesaisi var 7 de
Nasıl yani sen kalkıp kocana sabah 7de kahvaltı mı hazırlıyorsun???? Valla bizim evde kahvaltısı tek hazırlanan kişi Adel hanım benimkini Sinan abi hazırlıyor sagolsun (Alin'in baş rakibi yemek konusunda tabii ki bundan espri üretmeyin :P)
Bir yorum yaz: