Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu resim Kumkapıda bir mahalle arasında mı çekildi aynı yer Kumkapıda da var da o yüzden soruyorum.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteruydurma uydurma izmirde cekilmis bu fotograf bi kere
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu resim Kumkapıda bir mahalle arasında mı çekildi aynı yer Kumkapıda da var da o yüzden soruyorum.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu resımı izmir cıkarması yaptıgımızda jumbonun dukkanının oldugu dar sokakta cekıldı
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu resımı izmir cıkarması yaptıgımızda jumbonun dukkanının oldugu dar sokakta cekıldı
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim baskan sen olmasan beni heder edecek bu kız zaten
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim baskan sen olmasan beni heder edecek bu kız zaten
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabı bu aralar dıkkat et 45 gun tatılde zaten heder edecekse bu aralar eder vallahı
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Zorunlu aciklama;
O resim Izmir'de cekildi. Yerini Admin'im Gokhan paylasti.
Konu ise; Malum yaz aylarindaydik, Mini'lerimizi yikatirken sokaktan karpuzcu geciyordu. Bizim cocuklarinda cani karpuz cekti. Bende buyukleri olarak karpuzcuya nasil bir karpuz istedigimi anlatmaya calisiyordum. Cin lehcesi ile karisik Engiliz signor tarzinda konustugum icin karpuzcuya seklen de aradigimiz urunu gostermeye calisiyordum. Parmaklar tabakhane professoru oldugum icin 26 numara dolma.
Wishtuturdumuatarman
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman'a ozel bilgilendirme
Resim cekilmez, yapilir.
Cekilen fotograftir
Wishsiiryazarisairman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZorunlu aciklama;
O resim Izmir'de cekildi. Yerini Admin'im Gokhan paylasti.
Konu ise; Malum yaz aylarindaydik, Mini'lerimizi yikatirken sokaktan karpuzcu geciyordu. Bizim cocuklarinda cani karpuz cekti. Bende buyukleri olarak karpuzcuya nasil bir karpuz istedigimi anlatmaya calisiyordum. Cin lehcesi ile karisik Engiliz signor tarzinda konustugum icin karpuzcuya seklen de aradigimiz urunu gostermeye calisiyordum. Parmaklar tabakhane professoru oldugum icin 26 numara dolma.
Wishtuturdumuatarman
ndgwishmaniozledibregirl
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDedik ya Engliz Signore Lehcesi bu.... Tamam haklisin ama baksana Admin'im Mona Lisa gibi kas goz bir yerde resim gibi olmamis mi?
Wishsiiryazarisairman
(1000. mesajim bu olmus )) bence cok anlamli!)
Yorum Yap
Yorum Yap