su anda Kosuyolunda atıstırıyor ama pek birsey olacak gibi degil, nisantasında da yagıyormus biraz daha fazla.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlevyeyle döverim...
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Sabah 10.30 gibi Moda'dan ciktim.
11... kusur gibi Kayisdagi'ndaydim.
12.30 da Eskihisar feribotunda kar yagmaya basladi.
EEE Orhangazi cikisinda Bursa Iskembe'cisinde durmassak ayip olurdu. Bir kase 'dil paca' bir kase 'tuzlama' bizim kanimizi kaynatti.
AMA bu arada kar yagisi siddetini arttiriyordu
Bursa ve sonrasi Mustafa Kemal Pasa ve sonrasi Susurluk'a kadar kar yagisi yogundu. Ama ilk gun kari oldugu icin buza donusmuyordu.
Susurluk''ta durdugumuzda arabanin (MINI degil ya bu yuzden 'duz araba' diyom) butun on taraf farlar, plakalar buz tutmus bembeyazdi.
Susurluk'ta durmadan olur mu? Bir kasarli ve bir de cigborek mecburi idi.
Susurluk sonrasi sulu sepkene cevirdi.
(Malik'i aradim. Ama telefonu actiginda ilk soledigi cumleyi ben yazmam O yazsin.)
Balikesir sonrasi hava kurudu. Once karanlikta ucusan bocek misali kar vardi. Hava tunelinden on cama bile carpmiyorlardi.
Sonrasina o da kesildi ve sicaklik 0,5 civarindan Manisa sonrasi 4 C kadar cikti.
Eve vardik.
Ama 'Govanni' olsa daha keyifli olurdu....
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 08-01-13, 01:57.
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishcim evine hosgeldin Bursa iskembecisini merak ettim. Tam olarak nerde bu yer ? Google maps den koordinat verebilir mısın iskembesi güzelse sadece icmek icin arabaya atlar gider gelirim
Duz tarif. Hani Yolova'da meydanda yol ikiye ayrilir, biri hizli feribota dogru gider, digeri Topcular Darica feribotuna dogru. Iste orada bir shell vardir. O shellden tam 23 km sonra Bursa tarafina giderken. :-)
Haberlere gore mekan bu konuda Turkiye 6. imis. Ben yillardir ugramadan gecmem. Tavsiye ederim.
Yorum Yap
Yorum Yap