Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    kac olarak karar verildi yarın maslak muhabbeti gencler? Ben de bir cay icip sizleri goreyim, hem de şu dıstan yapısmalı iç cıkarmayı alalım

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    530 isim bitti 1800 evdeyim Motosikleti bulandsn Allah razi olsun

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    onlar bizi anlamaz Aren ya biz çok yogun ınsanlarız gercekten haha
    arabamızı bıraktıgımız yerden metroya bınıp yurudugumuzu de anlamazlar bosver 9'da gıtsınler

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    9 nedir ya cumartesi cumartesi ben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor
    Ahahah o zaman bizim eşleri tanıştırmayalım ben evde oturup keyif yapmaya hasret kaldım.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    9 nedir ya cumartesi cumartesi ben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aaauahuahuaauh bizi kimse davet emedi

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tmm bak sana guzel kahvaltı ısmarliycam yarın
    kanmam bu numaralara 12 ye doğru gelirim ben 9 da ne yapıcam abi sanayide uyurum hiç valla yarın akşam ayıptır söylemesi doğum günümü kutlicazda çocuklarla gece geç saatlere kadar yurt ve genelinde kutlayacağız canım

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Tmm bak sana guzel kahvaltı ısmarliycam yarın

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    adama bak ya 9 gecmis de yok efendim 2 gün uyurmus da olm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra
    Arkadaşım hiç sızlanma öyle kızın olsun uyuma nedir yani ama biz bak emekçiyiz çalışıyoruz senin gibi patron yarısı değilz hahaa
    Aslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    9 ne ya deli misiniz uyuyun kahvaltı edin.
    onlar bizim halimizi anlamazlar , ne zorlu yollardan geçip işe gidiyoruz metro savaşları veriyoruz onlar hiç rahatlar
    erken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P
    ya Alen bey çizdirtme katanı şimdi japondan bize ne biz türküz son dakika efendisi adımız dünyada

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    erken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    9 ne ya deli misiniz uyuyun kahvaltı edin.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sen gelme ulan biz alen pampamla iş konuşcaz
    adama bak ya 9 gecmis de yok efendim 2 gün uyurmus da olm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    en sonunda bana rest cektıreceksınız tükkana bende cumartesılerı calısmayacam bu ne yaa

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ya arkadaş yatın uyuyn kekutum senin ne işin var 9 da yapmayın ya ben haftada 2 gün uyuyorum zaten
    sen gelme ulan biz alen pampamla iş konuşcaz

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    ya arkadaş yatın uyuyn kekutum senin ne işin var 9 da yapmayın ya ben haftada 2 gün uyuyorum zaten

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X