Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Aslı 997TT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYatırım sırketınde yonetıcı....
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bir update te benden gelsin
Pazartesi itibariyle :
Marriott Sisli - Hali Kilim Travel Sirket Satis tan devam
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOo hayırlı olsunbu arada benim kuzenim de Laysde adı Alex tanısırsan selamımı soyle.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayizbu arada benim kuzenim de Laysde adı Alex tanısırsan selamımı soyle.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
Bir yorum yaz:
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterakaryakit zam haberi icin kesin diyemem ama tecrubeyle sabittir. onumuzdeki hafta zam geliyor.. pazartesi ya da sali bekliyorum ben
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Yarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiÜyelerimizin meslekleri.
[QUO TE=brnx2;52813]Bakarsin suprizler olur AlenOzan gelir komsu olur
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/QUOTE]
Iste bina yikilcak olursa ozaman oyle birsey olabilir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBakarsin suprizler olur AlenOzan gelir komsu olur
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi
Bir yorum yaz: