Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelerimizin meslekleri.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• yigitb
    yanıtladı
    ben borucuyum arkadaşlar, çeşit çeşit borular alır satarım. Boru isteyen olursa verebilirim yani. Ayrıca çeşitli ülkelerden teknik/tesisat malzemesi ithalatı yapıp çeşitli ülkelere ihracatını yapıyorum. Böyle söyleyince çok havalı duruyor ama göbek adım "fazla mesai".

Bir yorum yaz:

• melina
    yanıtladı
    Aslı roseberry tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    wow. sırf yazmak değil bunlara yetişmekde baya yorucudur
    Bazen keske hafta dedigin 7 degil de 10, 12 gun falan olsa dedigim oluyor ne yalan soyliyim

Bir yorum yaz:

• roseberry
    yanıtladı
    Avukatım. boş zamanlarımda da genelde mesai ye kalıyorum

Bir yorum yaz:

• roseberry
    yanıtladı
    Aslı melina tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ing-It yeminli tercuman, trafo radyatoru-kazani-nuvesi yapan ozel bir firmada ihracat sorumlusu, ayakkabi ve aksesuar tasarimcisi, Reiki Master ve Kristal Terapist, Harvard Extension School'da ogrenci.. Yazarken yoruldum Bu konularda yardima ve destege ihtiyaci olan olursa iletisim kurabilir
    wow. sırf yazmak değil bunlara yetişmekde baya yorucudur

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı melina tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ing-It yeminli tercuman, trafo radyatoru-kazani-nuvesi yapan ozel bir firmada ihracat sorumlusu, ayakkabi ve aksesuar tasarimcisi, Reiki Master ve Kristal Terapist, Harvard Extension School'da ogrenci.. Yazarken yoruldum Bu konularda yardima ve destege ihtiyaci olan olursa iletisim kurabilir
    Okurkende ben yoruldum

Bir yorum yaz:

• melina
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
    Yeni gördüm tarık hayırlı uğurlu olsun..

Bir yorum yaz:

• oktayolcen
    yanıtladı
    Protek firmamın adı. Yaklaşık 30 senelik bir firma ancak büyük liman işlerine nazaran, turistik tesislerin güneşlenme iskelelerini yapıyoruz. 200'ün üzerinde iskele yapmışız ve sahilde gördüklerinin çoğu bizim imalatımız.

Bir yorum yaz:

• faith
    yanıtladı
    Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben makina mühendisiyim ve deniz iskeleleri yapan bir firmada görevliyim. Ayrica Bosch-Siemens-Profilo firmalarinin klima montaj ekipmanlarini üretiyoruz. İskele ihtiyaciniz olacagini sanmam ama klima ile ilgili her turlu konuda yardimci olabilirim.
    Oktay hangi firma? Ben tersanede çalışıyorum

Fatih Şahan
    35 FF 198

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben şehirden kaçmayı planlıyorum denize kıyısı olan terkedilmiş biyer bulursam ufak bi iskele yaparız artık
    Baskann temmuzdan sonra yerlsiyorm antalya ya gel sende

34 BE 1968

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben makina mühendisiyim ve deniz iskeleleri yapan bir firmada görevliyim. Ayrica Bosch-Siemens-Profilo firmalarinin klima montaj ekipmanlarini üretiyoruz. İskele ihtiyaciniz olacagini sanmam ama klima ile ilgili her turlu konuda yardimci olabilirim.
    Ben şehirden kaçmayı planlıyorum denize kıyısı olan terkedilmiş biyer bulursam ufak bi iskele yaparız artık

Bir yorum yaz:

• oktayolcen
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Harun
    yanıtladı
    Serhat Mobilya'da Mimar

Bir yorum yaz:

• 997TT
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Menkul gayrimenkul?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Enerjı ve Tarım sektorunde...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı murocan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Thy de kabin meuru
    Deniz & Yusuf Bagriacik ciftide THYden spice orange bir Cooperlari var. simdi terfi aldilar sef oldular sanirim.. belki tanisiosunuzdur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X