Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
ben borucuyum arkadaşlar, çeşit çeşit borular alır satarım. Boru isteyen olursa verebilirim yani. Ayrıca çeşitli ülkelerden teknik/tesisat malzemesi ithalatı yapıp çeşitli ülkelere ihracatını yapıyorum. Böyle söyleyince çok havalı duruyor ama göbek adım "fazla mesai".
-
Aslı roseberry tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwow. sırf yazmak değil bunlara yetişmekde baya yorucudur
Bir yorum yaz:
-
Aslı melina tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIng-It yeminli tercuman, trafo radyatoru-kazani-nuvesi yapan ozel bir firmada ihracat sorumlusu, ayakkabi ve aksesuar tasarimcisi, Reiki Master ve Kristal Terapist, Harvard Extension School'da ogrenci.. Yazarken yoruldumBu konularda yardima ve destege ihtiyaci olan olursa iletisim kurabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı melina tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIng-It yeminli tercuman, trafo radyatoru-kazani-nuvesi yapan ozel bir firmada ihracat sorumlusu, ayakkabi ve aksesuar tasarimcisi, Reiki Master ve Kristal Terapist, Harvard Extension School'da ogrenci.. Yazarken yoruldumBu konularda yardima ve destege ihtiyaci olan olursa iletisim kurabilir
Bir yorum yaz:
-
Ing-It yeminli tercuman, trafo radyatoru-kazani-nuvesi yapan ozel bir firmada ihracat sorumlusu, ayakkabi ve aksesuar tasarimcisi, Reiki Master ve Kristal Terapist, Harvard Extension School'da ogrenci.. Yazarken yoruldumBu konularda yardima ve destege ihtiyaci olan olursa iletisim kurabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
Bir yorum yaz:
-
Protek firmamın adı. Yaklaşık 30 senelik bir firma ancak büyük liman işlerine nazaran, turistik tesislerin güneşlenme iskelelerini yapıyoruz. 200'ün üzerinde iskele yapmışız ve sahilde gördüklerinin çoğu bizim imalatımız.
Bir yorum yaz:
-
Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen makina mühendisiyim ve deniz iskeleleri yapan bir firmada görevliyim. Ayrica Bosch-Siemens-Profilo firmalarinin klima montaj ekipmanlarini üretiyoruz. İskele ihtiyaciniz olacagini sanmam ama klima ile ilgili her turlu konuda yardimci olabilirim.
Fatih Şahan
35 FF 198
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen şehirden kaçmayı planlıyorum denize kıyısı olan terkedilmiş biyer bulursam ufak bi iskele yaparız artık
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen makina mühendisiyim ve deniz iskeleleri yapan bir firmada görevliyim. Ayrica Bosch-Siemens-Profilo firmalarinin klima montaj ekipmanlarini üretiyoruz. İskele ihtiyaciniz olacagini sanmam ama klima ile ilgili her turlu konuda yardimci olabilirim.
Bir yorum yaz:
-
Ben makina mühendisiyim ve deniz iskeleleri yapan bir firmada görevliyim. Ayrica Bosch-Siemens-Profilo firmalarinin klima montaj ekipmanlarini üretiyoruz. İskele ihtiyaciniz olacagini sanmam ama klima ile ilgili her turlu konuda yardimci olabilirim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMenkul gayrimenkul?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı murocan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterThy de kabin meurubelki tanisiosunuzdur
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: