Kayseri de dis hekimiyim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Arkadaşlar, iş hatta sektör değiştim. Bundan böyle enerji sektöründe çalışmaktayım (elektrik). Hepinizin evine ya da işine faydalı olacağımdan eminim. (elektrik faturalarınızı indireceğim)
Biraz detay vereyim;
AKSA Enerji'de elektrik toptan satışa girdim. Mevcut elektriğinizi aynı performans ile kullanmaya devam ediyorken, bizden almaya başladığınızda ortalama yılda 1 faturanız bizden olmuş oluyor. Tabii bu gelen fatura miktarına göre sizin için nakit para demek. Bunun için hiç bir işlem vb. yapmanıza gerek yok, ben yanınıza geliyorum sözleşmeyi fatura üzerinde yazan isim ile karşılıklı imzalıyoruz sonrasında ilk faturanız Aksa tarafından size gönderiliyor. Elektrik kalitenizde hiç bir değişiklik olmuyor. Ucuz olmasında ki en büyük sebepler; hizmet bedeli denen şeyi almıyoruz, elektrik birim fiyatımız devletten daha ucuz. Daha fazla detay veya anlaşma için bana cepten ya da özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Boş yere, bile bile yüksek fatura vermenize gerek yok.
Dipnot: aylık faturanız 150 TL ve üzeri olduğu takdirde; ev-iş fark etmez anlaşma yapabiliyoruz.En son düzenleyen c.A.n; 10-07-13, 11:51.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar, iş hatta sektör değiştim. Bundan böyle enerji sektöründe çalışmaktayım (elektrik). Hepinizin evine ya da işine faydalı olacağımdan eminim. (elektrik faturalarınızı indireceğim)
Biraz detay vereyim;
AKSA Enerji'de elektrik toptan satışa girdim. Mevcut elektriğinizi aynı performans ile kullanmaya devam ediyorken, bizden almaya başladığınızda ortalama yılda 1 faturanız bizden olmuş oluyor. Tabii bu gelen fatura miktarına göre sizin için nakit para demek. Bunun için hiç bir işlem vb. yapmanıza gerek yok, ben yanınıza geliyorum sözleşmeyi fatura üzerinde yazan isim ile karşılıklı imzalıyoruz sonrasında ilk faturanız Aksa tarafından size gönderiliyor. Elektrik kalitenizde hiç bir değişiklik olmuyor. Ucuz olmasında ki en büyük sebepler; hizmet bedeli denen şeyi almıyoruz, elektrik birim fiyatımız devletten daha ucuz. Daha fazla detay veya anlaşma için bana cepten ya da özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Boş yere, bile bile yüksek fatura vermenize gerek yok.
Dipnot: aylık faturanız 150 TL ve üzeri olduğu takdirde; ev-iş fark etmez anlaşma yapabiliyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar, iş hatta sektör değiştim. Bundan böyle enerji sektöründe çalışmaktayım (elektrik). Hepinizin evine ya da işine faydalı olacağımdan eminim. (elektrik faturalarınızı indireceğim)
Biraz detay vereyim;
Dipnot: aylık faturanız 150 TL ve üzeri olduğu takdirde; ev-iş fark etmez anlaşma yapabiliyoruz.
normal sartlarda fix 54TL civari geliyor.
Ben birazcik bekleyeyim belki bana da bi faydan dokunur ileriki zamanlardasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben simdi yeni eve tasınıyorum elektrigi üzerime geciricem ama ayda 120 100 150 degisiyor fatura ne tavsiye edersiniz Can bey ?
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim faturam devamli klima calisirsa 70TL
normal sartlarda fix 54TL civari geliyor.
Ben birazcik bekleyeyim belki bana da bi faydan dokunur ileriki zamanlarda
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYayariz tabi Cancim yuzde kacla yayalim hehe )))sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende bunu ne zaman diycek diodum eheueheheheueheuehu
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYayariz tabi Cancim yuzde kacla yayalim hehe )))
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göstermetalurji ve malzeme mühendisiyim. Bursa'da bir soğutma firmasındayım, endüstriyel dolaplar ve motor gruplarını üretiyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKasap dolabi alicam +4 ne tavsiye edersin
Yorum Yap
-
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKasap dolabi alicam +4 ne tavsiye edersin
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Yorum Yap
Yorum Yap