Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Resmiyete dökersek "alt bayii" konseptinde çalışabiliriz abi, detayları koşulları özel olarak sunarım. Sana hiç bir yaptırımı yok, sadece kazancın olur. Dersen benim çevremde bağlayabileceğim çok insan var, hemen görüşelim
ben simdi yeni eve tasınıyorum elektrigi üzerime geciricem ama ayda 120 100 150 degisiyor fatura ne tavsiye edersiniz Can bey ?
Abi şöyle söyleyeyim; yıllık tüketimin toplam 5000 kw civarı olması gerek, buda günün fiyatları ile aylık ortalama 150 TL faturaya denk geliyor. Bir ay 200 gelir diğer ay 100 balans olur. 5000 kw yıllık tüketim yapıyor olman yeter bi ay 120 geldi diye sıkıntı olmaz yani. Sizin ev olmaz eş Dost akraba olur, ev olmaz iş yeri olur herkese yayabilirsiniz
Benim faturam devamli klima calisirsa 70TL
normal sartlarda fix 54TL civari geliyor.
Ben birazcik bekleyeyim belki bana da bi faydan dokunur ileriki zamanlarda
Sana dediğim gibi; 2014 sonu 2015 başı gibi bu 150 TL sınırlandırılması sıfıra inecek o zaman herkes kendi faturasını özel şirket aracılığıyla düşürebilecek
Arkadaşlar, iş hatta sektör değiştim. Bundan böyle enerji sektöründe çalışmaktayım (elektrik). Hepinizin evine ya da işine faydalı olacağımdan eminim. (elektrik faturalarınızı indireceğim)
Biraz detay vereyim;
AKSA Enerji'de elektrik toptan satışa girdim. Mevcut elektriğinizi aynı performans ile kullanmaya devam ediyorken, bizden almaya başladığınızda ortalama yılda 1 faturanız bizden olmuş oluyor. Tabii bu gelen fatura miktarına göre sizin için nakit para demek. Bunun için hiç bir işlem vb. yapmanıza gerek yok, ben yanınıza geliyorum sözleşmeyi fatura üzerinde yazan isim ile karşılıklı imzalıyoruz sonrasında ilk faturanız Aksa tarafından size gönderiliyor. Elektrik kalitenizde hiç bir değişiklik olmuyor. Ucuz olmasında ki en büyük sebepler; hizmet bedeli denen şeyi almıyoruz, elektrik birim fiyatımız devletten daha ucuz. Daha fazla detay veya anlaşma için bana cepten ya da özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Boş yere, bile bile yüksek fatura vermenize gerek yok.
Dipnot: aylık faturanız 150 TL ve üzeri olduğu takdirde; ev-iş fark etmez anlaşma yapabiliyoruz.
Benim faturam devamli klima calisirsa 70TL
normal sartlarda fix 54TL civari geliyor.
Ben birazcik bekleyeyim belki bana da bi faydan dokunur ileriki zamanlarda
Arkadaşlar, iş hatta sektör değiştim. Bundan böyle enerji sektöründe çalışmaktayım (elektrik). Hepinizin evine ya da işine faydalı olacağımdan eminim. (elektrik faturalarınızı indireceğim)
Biraz detay vereyim;
AKSA Enerji'de elektrik toptan satışa girdim. Mevcut elektriğinizi aynı performans ile kullanmaya devam ediyorken, bizden almaya başladığınızda ortalama yılda 1 faturanız bizden olmuş oluyor. Tabii bu gelen fatura miktarına göre sizin için nakit para demek. Bunun için hiç bir işlem vb. yapmanıza gerek yok, ben yanınıza geliyorum sözleşmeyi fatura üzerinde yazan isim ile karşılıklı imzalıyoruz sonrasında ilk faturanız Aksa tarafından size gönderiliyor. Elektrik kalitenizde hiç bir değişiklik olmuyor. Ucuz olmasında ki en büyük sebepler; hizmet bedeli denen şeyi almıyoruz, elektrik birim fiyatımız devletten daha ucuz. Daha fazla detay veya anlaşma için bana cepten ya da özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Boş yere, bile bile yüksek fatura vermenize gerek yok.
Dipnot: aylık faturanız 150 TL ve üzeri olduğu takdirde; ev-iş fark etmez anlaşma yapabiliyoruz.
ben simdi yeni eve tasınıyorum elektrigi üzerime geciricem ama ayda 120 100 150 degisiyor fatura ne tavsiye edersiniz Can bey ?
Bir yorum yaz: