hocam hoşgeldin maşşallah araba çok güzel rengi ayrı bir hoş benim sattığım ile aynı renk görünce içimde anılar canlandı valla gülle gülle kullan =O)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34an6488 :)
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdarksilver R53!!!! coook guzel! gule gule kullan!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
ScoopeR53
herkese çok teşekkür ederim yeni resimler ekledim ama bir türlü resimleri ufaltamadım admin kızma bana
Yorum Yap
-
ScoopeR53
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde amca oglum
Yorum Yap
-
ScoopeR53
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göstergüzel oldu araba kazasız belasız güle güle kullan enis
kapağın resimleri varmı bu arada merak ettim kaan yaptı dimi?
dipnot: enjektörler 380 değil 440cc
kanka düzelteme için çok teşekkür ederim şimdi senin yazdığını gördüm hazır yakalamışken diyecektim acaba enjöktörleri değiştirsek mi 380 cc kalmış aklımda çünkü yarın maslaktan alacam kapağı mustaf abide subapları takıyordu bugun götürdüğümde iki tane resim çektim kanka burdan mı paylaşayım özelden mi? ppr kaan yaptı abi kapağı
Yorum Yap
-
yok yok 440 onlar merak etme değişmeye gerek yok hiç
valla nasıl istersen buraya da ekleyebilirsin istersen özelden de atabilirsin, kaan baya özenerek yapıyordu geçen görüştük biraz da bahsetti portları merak ettim..
hayırlı olsun tekrar ardayla da baya fikir alış verişi yapmıştık zaten inşallah alırsınız emeklerin karşılığını
Yorum Yap
-
ScoopeR53
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok yok 440 onlar merak etme değişmeye gerek yok hiç
valla nasıl istersen buraya da ekleyebilirsin istersen özelden de atabilirsin, kaan baya özenerek yapıyordu geçen görüştük biraz da bahsetti portları merak ettim..
hayırlı olsun tekrar ardayla da baya fikir alış verişi yapmıştık zaten inşallah alırsınız emeklerin karşılığını
Yorum Yap
-
ScoopeR53
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapak daha yapim asamasindami ? Bnde merak ettim fitograflarini
Yorum Yap
-
ScoopeR53
Yorum Yap