Bence Spoke'lar kalmalı
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 DC 6375 // Black S
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
34 DC 6375 // Black S
Bence de spokelar guzel Advanlari iteleyelim biz
Bu arada artik legalim ben kapilardaki filmleri soktum (en ondeki duruyor, diger camlarin da etiket kisimlarina stikir falan yapistirdim soran polise orijinal abi V isaretine bak dicem iceriden uzanmaya usenmezsen diyorum, oluyo ), plakayi da takicam, egzoz da kumandali olacak artik daha cok inerim şehre (Kavacik'ta oturunca..)
Daha cok denk gelme sansimiz olurEn son düzenleyen Tarik; 08-10-13, 18:54.
Yorum Yap
-
4eva
Jantlari gorebildim ilk posttaki fotolardan. Konik degilde normal spoke jant istiyor ben (: benim aracta agresif durur gibime geliyor bu jantlar
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla itiraf edeyim ben senin arabayı 2007 falan sandım canli gordugumde, tek sebebi de jantlar Genel olarak arac gayet guzel hatta simsiyah olmasi cok asil ve şık duruyor ama bu jantlar MINI'ni cok eski gosteriyor bence, hem cok şık bir model degil hem gozumuz cok alisti diye dusunuyorum ben
Şimdi 2011 LCi ve simsiyah haliyle farkli bir jantla cok hosuma gitti dusununce
Kazasiz belasiz kullan hazir satmaktan vazgecip biniyorken jantlara bir guzellik yapma zamanidir benceAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet arka sis çevresinde ki nikelajları kaplatınca bazen makyajsız r56 gibi gelebiliyor göze Önden de fazlasıyla fark ederdin çünkü hava kanalları kırmızı
Advanları henüz ilana koymadım fakat onları da koyacağım sanırım, orijinal jantlar işime geliyor bunları taktım takalı yatıyor jantlar ha bu gün ha yarın satarım dursun orjinalleri takarım diyordum fakat satarsam, değecek bir jant alacağım zaten 5 favori var, teklifte bile bulanan yok malum sitede, nerde bu jant isteyenler
Belki de karıştırdım cadde de gördüğümü seninle, gazlamadık aslında da, ışıklar yeşile dönünce o birden gaza geldi öyle Bende artık baya az geziyorum zaten hele akşammış geceymiş hiç çıkarmıyorum hafta sonu
Advanlarda, Conical Spoke'larda aklında o zaman, uğur getireceğine inanıyorum saatta alalım güzel bir jantAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence Spoke'lar kalmalıAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göstermat siyah spoke derim bro bi düşün.
Evet Benim sehpam kesinlikle durmali
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Siyah spokelari, Burc'un OZlarla takas mi etsek.. reddedemeyecegi bir teklif ile1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyah spokelari, Burc'un OZlarla takas mi etsek.. reddedemeyecegi bir teklif ile1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
Yorum Yap