Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 DC 6375 // Black S

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bence Spoke'lar kalmalı
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

34 DC 6375 // Black S

Bence de spokelar guzel Advanlari iteleyelim biz

Bu arada artik legalim ben kapilardaki filmleri soktum (en ondeki duruyor, diger camlarin da etiket kisimlarina stikir falan yapistirdim soran polise orijinal abi V isaretine bak dicem iceriden uzanmaya usenmezsen diyorum, oluyo ), plakayi da takicam, egzoz da kumandali olacak artik daha cok inerim şehre (Kavacik'ta oturunca..)

Daha cok denk gelme sansimiz olur
      En son düzenleyen Tarik; 08-10-13, 18:54.

Yorum Yap

Advanlar şuan itibariyle satılıktır. Tertemiz gun Metal jant, ilk gelen alır

Yorum Yap

Jantlari gorebildim ilk posttaki fotolardan. Konik degilde normal spoke jant istiyor ben (: benim aracta agresif durur gibime geliyor bu jantlar

Yorum Yap

mat siyah spoke derim bro bi düşün.

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Valla itiraf edeyim ben senin arabayı 2007 falan sandım canli gordugumde, tek sebebi de jantlar Genel olarak arac gayet guzel hatta simsiyah olmasi cok asil ve şık duruyor ama bu jantlar MINI'ni cok eski gosteriyor bence, hem cok şık bir model degil hem gozumuz cok alisti diye dusunuyorum ben

Şimdi 2011 LCi ve simsiyah haliyle farkli bir jantla cok hosuma gitti dusununce

Kazasiz belasiz kullan hazir satmaktan vazgecip biniyorken jantlara bir guzellik yapma zamanidir bence
              Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Evet arka sis çevresinde ki nikelajları kaplatınca bazen makyajsız r56 gibi gelebiliyor göze Önden de fazlasıyla fark ederdin çünkü hava kanalları kırmızı

Advanları henüz ilana koymadım fakat onları da koyacağım sanırım, orijinal jantlar işime geliyor bunları taktım takalı yatıyor jantlar ha bu gün ha yarın satarım dursun orjinalleri takarım diyordum fakat satarsam, değecek bir jant alacağım zaten 5 favori var, teklifte bile bulanan yok malum sitede, nerde bu jant isteyenler

Belki de karıştırdım cadde de gördüğümü seninle, gazlamadık aslında da, ışıklar yeşile dönünce o birden gaza geldi öyle Bende artık baya az geziyorum zaten hele akşammış geceymiş hiç çıkarmıyorum hafta sonu

Advanlarda, Conical Spoke'larda aklında o zaman, uğur getireceğine inanıyorum saatta alalım güzel bir jant
              Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bence Spoke'lar kalmalı
              Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              mat siyah spoke derim bro bi düşün.

Evet Benim sehpam kesinlikle durmali
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Abi bence de siyah spokelar daha iyi olur. Hatta aracin jantlar orjken bi resmi var oyle de cok iyi

Yorum Yap

Siyah Spoke kötü olur ya şişman kollu jant sevmiyorum ben hiç. Hemde çok sıradan duruyor o jantlar ile araba. Bakalım talip çıkmazsa zaten yatmaya devam eder spokelar...

SM-N9000Q üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

Yorum Yap

Siyah spokelari, Burc'un OZlarla takas mi etsek.. reddedemeyecegi bir teklif ile
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Siyah spokelari, Burc'un OZlarla takas mi etsek.. reddedemeyecegi bir teklif ile
                      Hahahahaha ) bana jcw jant bulursaniz seve seve veririm )))
                      1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                      2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                      3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                      4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                      5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Ya da Holosko + bir miktar para karsiligi ile verebilirim
                        1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                        2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                        3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                        4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                        5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Kanka sana yollıcam bu gün fotoğrafları spokeların, telefon değiştim fotoğraflar gitti pc den atıcam tekrar. Sana jcw'den daha estetik conicol spoke veriyoruz napıcaksın herkeste ki jcw jantı

Yorum Yap

Gunesin bile aydinlatamadigi efsane #blackout bugun satilmistir.. Konu kilit lutfen
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hayırlı olsun
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X