Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 DC 6375 // Black S

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Can, dün yoktum ama sen deli misin kardeşim? Satılır mı o araba, git kendine başka heyecan bul.
    O miniyi sana sattırmam dün yemekte olsam bir gözünü morartırdım

Yorum Yap

kararınıza sevindim dünkü buluşmaya gelmeseydiniz fikriniz değişmezdi diye tahmin ediyorum

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Can, dün yoktum ama sen deli misin kardeşim? Satılır mı o araba, git kendine başka heyecan bul.
        O miniyi sana sattırmam dün yemekte olsam bir gözünü morartırdım
        Abi zaten dün sen olsan gecenin başında ikna olur yemekte açıklardım herhalde satmıyorum diye ama yoksun diye rötarlı oldu biraz

Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        kararınıza sevindim dünkü buluşmaya gelmeseydiniz fikriniz değişmezdi diye tahmin ediyorum
        Teşekkürler, evet öyle gerçekten. Gitmesem değişirdi sanırım her şey. Bakalım yarında önemli bir gün olacak

Yorum Yap

Insallah hersey istedigin gibi olur

Yorum Yap

AYN Auto'ya ulaştık çok şükür, düzelip moralimizin yerine gelmesini temenni ediyoruz ikimizde. Burdan sağlam çıkarsak dönüşte Meguirs Maltepe'ye arınmaya gidiyoruz, bekleriz düzelmezse de Kartal Oto Pazar'da bulabilirsiniz kendisini

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              AYN Auto'ya ulaştık çok şükür, düzelip moralimizin yerine gelmesini temenni ediyoruz ikimizde. Burdan sağlam çıkarsak dönüşte Meguirs Maltepe'ye arınmaya gidiyoruz, bekleriz düzelmezse de Kartal Oto Pazar'da bulabilirsiniz kendisini
              Seni Baranx'a havale ediyorum CAN

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Seni Baranx'a havale ediyorum CAN
                Kötü bir şey demedim ki abi, sadece satmaktan vazgeçtim üzerine getirip birde hatasını düzelttiriyorum dönüşte de basa basa tadını çıkarmak istiyorum ha baktım hala naz niyaz yapıyor, o zaman benimde yapabileceğim bir şey yok. Ha tamam ben çok mükemmel baktığımı iddia etmiyorum ama onu da bu kapkara hali ile kimse benim kadar sevemez

Yorum Yap

Kötü bir şey demedim ki abi, sadece satmaktan vazgeçtim üzerine getirip birde hatasını düzelttiriyorum dönüşte de basa basa tadını çıkarmak istiyorum ha baktım hala naz niyaz yapıyor, o zaman benimde yapabileceğim bir şey yok. Ha tamam ben çok mükemmel baktığımı iddia etmiyorum ama onu da bu kapkara hali ile kimse benim kadar sevemez
                  hadi lan bence cok seviyorum keratayi
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Can sen haftasonu karşıya geç ben seni gaza getireyim:=)
                    Sakın yanlış bir hareket yapma, Mininin anahtarını sakince masaya koy, benimle görüşmeden karar verme
                    Kısacası satma Miniyi en azından bir süre daha... Keyfini çıkar, çok güzel araban yahu

Yorum Yap

Kardeşim senin arabanı satman, yeni doğurmuş annenin çocuğunu cami avlusuna bırakması gibi birşey. Mecburiyet diye birşey söz konusu değil, kaçıştır bu Sen bu aslan için mücadele etmezsen, hiç bir aracı haketmiyorsundur benim görüşüm Ne duygusala bağladım be
                      1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                      2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                      3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                      4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                      5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Tadinda basiklik gunceli :P

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

34 DC 6375 // Black S

Valla itiraf edeyim ben senin arabayı 2007 falan sandım canli gordugumde, tek sebebi de jantlar Genel olarak arac gayet guzel hatta simsiyah olmasi cok asil ve şık duruyor ama bu jantlar MINI'ni cok eski gosteriyor bence, hem cok şık bir model degil hem gozumuz cok alisti diye dusunuyorum ben

Şimdi 2011 LCi ve simsiyah haliyle farkli bir jantla cok hosuma gitti dusununce

Kazasiz belasiz kullan hazir satmaktan vazgecip biniyorken jantlara bir guzellik yapma zamanidir bence

Yorum Yap

Tarık,

Arabayı son buluşmada gördüysen, yapacağım rötüşler vs yetişmedi. Bir kaç ufak dokunuş ile yetiştirmek istiyordum aslında fakat kısmet olmadı.

Simsiyah yapmak için eğlenceli bir uğraş verdik, daha da devam edicem, bitmedi henüz

Jantlara gelince; ben açıkçası beğeniyorum jantları fakat son zamanlarda benimde aklımda bir kaç farklı düşünce oluştu jantla ilgili. Al o zaman benim orijinal jantları ilan çıktık gördüğün üzere, al ya da aldır destek ol Kesin bir şey diyemem ama jant değişikliği olabilir. En kötü ihtimalle zaten mevcut jantlar ile devam ederse onlarda siyaha dönecek yakın zamanda belli olur.

Teşekkürler yorumun için Bu arada ben seni ara sıra cadde de görüyor olabilir miyim? Hatta bir ara şanlık market ışıklardan beraber kalkmış olabilir miyiz?

Yorum Yap

Tarık,

Arabayı son buluşmada gördüysen, yapacağım rötüşler vs yetişmedi. Bir kaç ufak dokunuş ile yetiştirmek istiyordum aslında fakat kısmet olmadı.

Simsiyah yapmak için eğlenceli bir uğraş verdik, daha da devam edicem, bitmedi henüz

Jantlara gelince; ben açıkçası beğeniyorum jantları fakat son zamanlarda benimde aklımda bir kaç farklı düşünce oluştu jantla ilgili. Al o zaman benim orijinal jantları ilan çıktık gördüğün üzere, al ya da aldır destek ol Kesin bir şey diyemem ama jant değişikliği olabilir. En kötü ihtimalle zaten mevcut jantlar ile devam ederse onlarda siyaha dönecek yakın zamanda belli olur.

Teşekkürler yorumun için Bu arada ben seni ara sıra cadde de görüyor olabilir miyim? Hatta bir ara şanlık market ışıklardan beraber kalkmış olabilir miyiz?
                              Son bulusmada gordum hep de sol arkadan gordum gibi hatirliyorum, önden tamponun lci oldugunu fark ederdim en azindan, forumda fotograflari gorunce benim isik yandi

Advanlari da ilana koy hangisi once giderse Orijinallerin duruyor olmasi daha isine gelmez mi hem?

Caddede goremezsin cunku ilk inmeyi denedigimde daha caddebostan sahilde bagladilar arabayi aldigimin 3. Gunu Sonra 12 gun iskenderde yatti, bu pazar menini kaldirdim daha anadoluda cok gezmek nasip olmadi Gazlariz denk gelirsek ama 0'dan kalkmam kimseyle, "tutunamiyorum" diye sarki soylemeye basliyorum zaten 2'de bile basinca

Advanlari satalim advanlari aklimda olsun 2 jant da, birilerine kismet edelim

Yorum Yap

Evet arka sis çevresinde ki nikelajları kaplatınca bazen makyajsız r56 gibi gelebiliyor göze Önden de fazlasıyla fark ederdin çünkü hava kanalları kırmızı

Advanları henüz ilana koymadım fakat onları da koyacağım sanırım, orijinal jantlar işime geliyor bunları taktım takalı yatıyor jantlar ha bu gün ha yarın satarım dursun orjinalleri takarım diyordum fakat satarsam, değecek bir jant alacağım zaten 5 favori var, teklifte bile bulanan yok malum sitede, nerde bu jant isteyenler

Belki de karıştırdım cadde de gördüğümü seninle, gazlamadık aslında da, ışıklar yeşile dönünce o birden gaza geldi öyle Bende artık baya az geziyorum zaten hele akşammış geceymiş hiç çıkarmıyorum hafta sonu

Advanlarda, Conical Spoke'larda aklında o zaman, uğur getireceğine inanıyorum saatta alalım güzel bir jant

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X