Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 ile Yeniden Merhaba :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R59 ile Yeniden Merhaba :)

Arkadaslar merhaba herkese, gectıgımız gunlerde r56 aracımı satmıstım. onun yerıne arac aldıgımının ikinci günü çok ama çok pişman oldum.devamlı minilere bakıyodum. Ve aracımı sattıktan sonra hemen Mini ye yeniden kavustum. Aracaım 62.000 kmde 2012 Model r59. Aracın gecmişi ile acıkcası pek bi bilgim yok. ilk aldıgım günkü fotoları paylasıyorum.Plakayı değiştirmeyi düşünüyorum. Birde aracta HR marka spor yay varmıs hıc alıskın olmadıgım ve vurma yaptıgı ıcın bozuk yollarda haftaiçinde söktürmeyi düşünüyorum sanki arabaya zarar verıyor gibime geldi

image2.jpgimage3.jpgimage1.jpg

Hayırlı olsun maşallah güzel araç.
    Kazasız belasız kullanın.

Yorum Yap

Cok tesekkur ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum Yap

Hayırlı olsun, kazasız belasız.

M. Kemal ATATÜRK
        İnstg™ askin.batur
        ™R55 Clubman 2009
        sigpic
        M.KEMAL ATATÜRK
        İnstg/askin.batur
        GALATASARAY

Yorum Yap

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın [emoji4]

Yorum Yap

Hayirli olsun cok guzel bi tercih olmus kazasiz belasiz

Yorum Yap

teşekkür ederim herkese bir sorum olcaktı,devir saatinin yanındaki tavan acılmasıyla ilgili olan kadranın tam çalışma mantıgı nedır acaba anlayamdım bır turlu her actıgımda farklı gosterıyor ??

Yorum Yap

maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim. bence yayları söküp yerine coilover takarak 3cm daha indirmelisiniz )
                34 NAD 99 '06 JCW
                34 AR 3221 '11 JCW
                34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Tesekkur ederim Coilover aslinda dusunuyorm ancak fiyat arastirinca yuksek oldugunu gordum oyuzden simdilik beklemeye aldim

Yorum Yap

son zamanlarda doviz kurlarından dolayı fiyatlar biraz arttı ama partout yapıp ikinci el olarak satan arkadaşlar oluyor. şahsi fikrim R59 coiloversız olmamalı. @DOA29 bu konuda güzel örnekler verecektir
                    34 NAD 99 '06 JCW
                    34 AR 3221 '11 JCW
                    34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      son zamanlarda doviz kurlarından dolayı fiyatlar biraz arttı ama partout yapıp ikinci el olarak satan arkadaşlar oluyor. şahsi fikrim R59 coiloversız olmamalı. @DOA29 bu konuda güzel örnekler verecektir
                      +1 @SRKNZCN a katiliyorum yaydan bence de kurtulun zaten guzel bir coil ile hem daha zevkli hem daha konforlu olacaktir
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

tavsiyeniz uzerine coilover arastirdim ve bikac arkadasimada sordum konforlu oldugunu onlarda soledi, dedigim gbi sifir fiyatlari asiri ancak temiz uygun fiyatli ikinci el bulursam onceligim coilover olabilir. tesekkurler

Yorum Yap

Kazasız belasız kullanmanız dileği ile çok şık duruyor aracınız.
                          - 34 KS 1309 2014 cooper S
                          - 34 TM 8031 2006 GP
                          - 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
                          - 34 NOS 33 2003 Cooper S

Yorum Yap

Tesekkurler 😊😊

Yorum Yap

Arkadaslar onemli birsey danismak fikir almak istiyorum sizlerden. Aracimi yeni almistim biliyorsunz, ilk hafta pek binemedim ancak sonra devamli kullandigimda aracta benzin kokusu oluyor yogun bir sekilde bnde araci borusan goturdum. Ilk aklima gelen egzozda bir kacak olma ihtimaliydi, bunun kontrolunu yaptirdim ancak herhangi bir kacak olmadigini solediler. Arac Vanos Motoru ve Lambda Sensoru hatasi vermis bilgisayarda. Sizce bunun sebebi ne olabilir bu tur detaylardanda acikcasi hic anlamiyorum. Fiyatt biraz yuksek oldugu icin suan yaptiramadim ancak koku fazlasiyla rahatszi edici. Aldigim kisiye sordum soft yazilim oldugunu soledi sebep sizce bu olabilirmi? Simdiden tesekkurler

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X