Kazasız belasız , Maşallah
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R59 ile Yeniden Merhaba :)
Çöküş
X
-
Aslı Anılt. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende ilk acikcasi downpipe dusunuyordum evet eskiden yazilim vardi ama ben araci alinca ilk is orjinal yazilimina dondurdum araci , hatta iskender yapimi downpipe da varmis ancak sokulmus sonradan. Bu ariza isiklari konularin biraz takintiliyim aslinda ama cokda yaptirmak istiyorm. Eger taktirirsam yazilim sart olucakmi yeniden araca ?
iskender veya emil dpipe, jcw son susturucu, powershop manic yazılım, dumpvalve, aem filtre kit
yukardekiler ilk etap için baya tatmin eder ses ve performans olarak ama uzun süreli dpipelı araç kullanmadıysanız ses rahatsız edebilir ilerde, bi hevesle hepsini birden yaptırmayın derim.
mesela ben ilk etapta jcw son susturucu taktım, kalanı için iskenderden randevu bile almıştım ama mevcut ses ve rezonans bile otobanda, özellikle turbo devreye girince, öyle rahatsız etti ki şuan için vazgeçtim.
Yorum Yap
-
Oncelikle tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Bnde dpipe dusundum hep ama emin olamadim eski R56 aracimda custom bi son susturucu vardi o bile dediginiz gbi rahatsiz ediyordu. Bnde sizin gbi bi jcw son susturucu ile deneyip sonra karar versem en iyisi ole olcak galiba. Birde sonrasinda aem filtre kiti dusunuyorum bakalm
Yorum Yap
Yorum Yap