Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2011 jcw

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Ouz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    @alibasacik evet benimkinde su sıcaklığı, yağ sıcaklığı, yağ basıncı, turbo basıncı, afr, egt, iat, devir göstergesi ve shift light var. Yağ ve su olmazsa olmazdı zaten stock halde, arabayı sıcaklık görmeden kullananlar beni hayrete düşürüyor gerçekten Arabayı yükleyeceğim için de diğerlerini görmek istedim. Ayrı ayrı alsam çok fazla gösterge olacaktı ve fiyat çok uçacaktı, genel olarak hem fiyat hem işlevsellik bakımından böyle bir şey yaptırmak daha mantıklı geldi.

Mini'nin kendi göstergeleri veya direksiyona sağlı sollu takılan diğer göstergeler gerçekten çok şık duruyor, ama yeterli olsaydı keşke
    Aynen öyle hararet takıntım var benim acayip dikkat ederim[emoji2] ben de yükleme yapacağım için hazır indirim de varken alayım dedim. Turbo ve yağ olayını yüklemelerden sonra aftermarket halledicem artık, dediğin gibi mini nin yok maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum Yap

Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Aynen dostum ya maliyet baya yüksek
      Senink baya kapsamlı olmuş ama hepsine gerek var mı bilmiyorum. Mesela stage2 yazılım yaptırtacak olsak hangi değerleri izlememiz gerekir bir bilgin var mı?

Günlük kullanım için yağ ve su sıcaklığı önemli. Yazılımdan sonra afr (hava yakıt karışımı) görmek önemli, aracın çok zenginde ya da fakirde kalıyor olması motor kırmaya kadar gidebilir. Turbo basıncı genelde peak ve cont olarak ayarlanıyor, ayarlanan şey doğru mu, kaçak var mı diye görülebilir, veya hortum yırtılmasından dolayı fazla basınç geliyor olabilir, bu da biraz önemli diyebiliriz. Ama genelde arabanın hissiyatından farkediliyor bir sorun olduğu.

Yağ basıncı da devirle bağlantılı olarak önemli, yüksek devirde yeterli yağ gitmezse yine sıkıntı. EGT'yi falan da pist kullanımı için istedim, ne kadar ısınıyoruz acaba diye.

Özetle Wideband AFR olsun, bir de normalde olması gereken su ve yağ sıcaklığı olsa yeter gibi. Ama hepsi önemli bence. İlk defa gösterge yaptırıyorum ben de, önceki aracımı göstergesiz yükledim bir sıkıntı çıkarmadı. Daha tecrübeli arkadaşlar da hatam varsa düzeltir.

Yorum Yap

Günlük kullanım için yağ ve su sıcaklığı önemli. Yazılımdan sonra afr (hava yakıt karışımı) görmek önemli, aracın çok zenginde ya da fakirde kalıyor olması motor kırmaya kadar gidebilir. Turbo basıncı genelde peak ve cont olarak ayarlanıyor, ayarlanan şey doğru mu, kaçak var mı diye görülebilir, veya hortum yırtılmasından dolayı fazla basınç geliyor olabilir, bu da biraz önemli diyebiliriz. Ama genelde arabanın hissiyatından farkediliyor bir sorun olduğu.

Yağ basıncı da devirle bağlantılı olarak önemli, yüksek devirde yeterli yağ gitmezse yine sıkıntı. EGT'yi falan da pist kullanımı için istedim, ne kadar ısınıyoruz acaba diye.

Özetle Wideband AFR olsun, bir de normalde olması gereken su ve yağ sıcaklığı olsa yeter gibi. Ama hepsi önemli bence. İlk defa gösterge yaptırıyorum ben de, önceki aracımı göstergesiz yükledim bir sıkıntı çıkarmadı. Daha tecrübeli arkadaşlar da hatam varsa düzeltir.
        Tam da wideband mi narrowband mi olmalı dicektim, n18 lerde wideband alıcaz demek. Aem afr var kafamda biraz tuzlu ama yazılımdan sonra almazsam içim rahat etmicek.

Yorum Yap

Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Tam da wideband mi narrowband mi olmalı dicektim, n18 lerde wideband alıcaz demek. Aem afr var kafamda biraz tuzlu ama yazılımdan sonra almazsam içim rahat etmicek.

Evet tuzlu biraz, çıkma temiz olanları 600 lira civarına bulunabiliyor fikir vermesi açısından.

Yorum Yap

Dediğin gibi yağ, su sıcaklığı, turbo basıncı bide afr işimi görür. Hayır kaptan Amerika'nın kalkanı gibi hız göstergesi var su sıcaklığı Yok [emoji23]

Yorum Yap

Dediğin gibi yağ, su sıcaklığı, turbo basıncı bide afr işimi görür. Hayır kaptan Amerika'nın kalkanı gibi hız göstergesi var su sıcaklığı Yok [emoji23]

[emoji1]aynen bi arabada olmazsa olmaz parçalardan birisi ne yazıkki yok, ki olmamasıyla alakalı bunun mantıklı bi açıklaması da olamaz

Yorum Yap

Maşallah, kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Yorum Yap

MaxiDisplay preview :

Forge Sesli DumpValve :

Yorum Yap

Merhaba, maxidisplayde hiç lag oluyor mu, yoksa tamamen anlık mı çalışıyor?

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Merhaba, maxidisplayde hiç lag oluyor mu, yoksa tamamen anlık mı çalışıyor?
                      Merhaba, renksiz ekranlar anlik calisiyor. Benimki daha elime gecmedi, ornek bir video isteyip koyarim buraya. Belki cok cok kucuk bir gecikme vardir.

Edit : Örnek bir çalışma hızı videosu geldi
                      En son düzenleyen Ouz; 02-06-17, 15:04.

Yorum Yap

MaxiDisplay preview :

Forge Sesli DumpValve :
                        Şu ses insanı acayip gazlıyor ya [emoji1303]

Bu sesi hoparlör ile çıkaranlar var birde YouTube da

Yorum Yap

Şu ses insanı acayip gazlıyor ya [emoji1303]

Bu sesi hoparlör ile çıkaranlar var birde YouTube da

Evet ses güzel de n18'ler sanırım daha farklı ses çıkartıyor, onu daha çok beğendim. Onlar tam çufluyor bu biraz tıslıyor

Yorum Yap

Kurallar gereği konu açamadığım için buraya yazıyorum.

2. el intercooler arıyorum, elinde olan varsa PM ile ulaşabilir. Teşekkürler şimdiden

Yorum Yap

Yay ve downpipe gunceli :

Hala intercooler arayislarim devam ediyor, mesajlari bekliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Bir de kac mm spacer oneriyorsunuz/kullaniyorsunuz genelde ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X