Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Sesli dumpvalve aldim, kromlar kaplandi, farlari da boyaya verdim. Arabayi da disk, balata, viraj demiri,burc vs degisimleri icin ayn'ye yatiya biraktim. Araba pis biraz, sadece sanayiye gitmek icin kullandim daha, kiyamiyorum
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Siyah far gercekten model yilini yukseltiyor mininin
Sent from my iPhone using Tapatalk
doayen!
Farlar güzel olmuş hakkaten farklı bir hava katıyor.nerde boyattınız ?
Tost tuningin yanindaki dukkanda, kaplamaci olan degil diger taraf. Adini unuttum Tost tuninge sorarsaniz da yonlendiriyorlar zaten. Isciliklerini cok begendim, bir hata goremedim. Sikinti cikarsa da buyrun gelin dediler.
Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yıkama sonrasında farlarda herhangi bir buğulanma oldu mu?
Birde farın dış kapağını sildirdiniz mi çizikler için ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araci yikadiklarinda ben orda degildim, kurumustu ben gittigimde ama herhangi bir bugulanma yoktu. Sikinti olursa zaten gelin hallederiz diyorlar. Kapaklar icin bir sey yapmalarini soylemedim, sadece boyaya anlastik. Bilemiyorum yaptilar mi, cok cizik degildi zaten o yuzden farketmedim
Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Gösterge güzel olmuş Sorması ayıp göstergeyi kaça mal ettin ?
Gösterge biraz maliyetli oldu. Başlangıç fiyatı 290 dolar içinde sadece yağ ve su sıcaklık sensörü geliyor. Hiçbir değeri OBD'den çekmiyor, hepsinin kendi sensörü var. Ekstra ne sensörü isterseniz ona göre ekleniyor fiyata. Sadece wideband afr sensörü + elektrik devresi 500 lira civarında olduğundan 2500 lira civarında tutuyor malesef. Bir de normalde renkli ekran yok, bana custom renkli, dokunmatik, otomatik parlaklık ayarlı bir şeyler yaptı sağolsun. Normalde yaptığı göstergeler şu şekilde : Hepsi_2.jpg
Gösterge biraz maliyetli oldu. Başlangıç fiyatı 290 dolar içinde sadece yağ ve su sıcaklık sensörü geliyor. Hiçbir değeri OBD'den çekmiyor, hepsinin kendi sensörü var. Ekstra ne sensörü isterseniz ona göre ekleniyor fiyata. Sadece wideband afr sensörü + elektrik devresi 500 lira civarında olduğundan 2500 lira civarında tutuyor malesef. Bir de normalde renkli ekran yok, bana custom renkli, dokunmatik, otomatik parlaklık ayarlı bir şeyler yaptı sağolsun. Normalde yaptığı göstergeler şu şekilde :
[ATTACH=CONFIG]8430[/ATTACH]
Biz de @NDG ile dün tork ve sıcaklık göstergesi siparişi verdik, sizinki daha kapsamlı bişeye benziyo benim sipariş ettiğim devir göstergesinin sağ ve soluna takılacak analog olarak
Hayırlı olsun arabayla oynadıkça insan zevk alıyo en azından kafa meşgul oluyo
Aynen dostum ya maliyet baya yüksek
Senink baya kapsamlı olmuş ama hepsine gerek var mı bilmiyorum. Mesela stage2 yazılım yaptırtacak olsak hangi değerleri izlememiz gerekir bir bilgin var mı?
@alibasacik evet benimkinde su sıcaklığı, yağ sıcaklığı, yağ basıncı, turbo basıncı, afr, egt, iat, devir göstergesi ve shift light var. Yağ ve su olmazsa olmazdı zaten stock halde, arabayı sıcaklık görmeden kullananlar beni hayrete düşürüyor gerçekten Arabayı yükleyeceğim için de diğerlerini görmek istedim. Ayrı ayrı alsam çok fazla gösterge olacaktı ve fiyat çok uçacaktı, genel olarak hem fiyat hem işlevsellik bakımından böyle bir şey yaptırmak daha mantıklı geldi.
Mini'nin kendi göstergeleri veya direksiyona sağlı sollu takılan diğer göstergeler gerçekten çok şık duruyor, ama yeterli olsaydı keşke
Yorum Yap