Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba arkadaşlar aranıza Antalya dan yeni katıldım body kit almak istiyorum yardımc
Çöküş
X
-
kesinlikle bodykit dogru bir tercih olacaktir, ama fiyatlari bu aralar ucmus durumdadoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı kadirengin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇıkma felan olan arkadaş varmı
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYetkili servislerde şuan 2450.-€ + KDV'den satılmakta. Boya + montaj bedeli eklenir üzerine.35 PH 047
2006 R52 COOPER S CABRIO
sigpic
Yorum Yap
-
Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Nazlı, sizde benim R52'ye göre bir şeyler var mı? Amerikan Parklı dodik olur, plaka aydınlatmaya tam oturan geri vites kamerası olur, aksesuar olur filan... Bir şeyler varsa bir kahveni içerim gelip... Ayıp oldu böyle... Bir şeyler yoksa da geçersem oralardan uğrarım kahve içmeye... (Özel mesajla gönderemedim kutun doluymuş, bilgine)
PM kutusunu boşalttım, uyarın için teşekkür ederim
Showroomda satılan bir aksesuarım yok R5x için, müsait olduğunda kahveye bekliyorum, şase numarası üzerinden alabileceğimiz tüm aksesuarlara bakarız.
Amerikan parklara şimdi bakıyorum ETK'da görünmeyebilir çünkü Türkiye pazarına sunulan bir opsiyon değildi. Bilgi vereceğimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@kadirengin kardeşim hoşgeldin aramıza ailemize katılmana çok sevindik başlık sanki sadece bodyklit alıp kaçacağım gibi olmuş Hoşgeldin
Yorum Yap
-
Aslı kadirengin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok kardeşim öyle şeymi olur eksiklerimizi tamamlayalım sonra görelim aracı
Yorum Yap
Yorum Yap