Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba arkadaşlar aranıza Antalya dan yeni katıldım body kit almak istiyorum yardımc
kesinlikle bodykit dogru bir tercih olacaktir, ama fiyatlari bu aralar ucmus durumda
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Aslı kadirengin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Çıkma felan olan arkadaş varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldin, Onun çıkmasını bulmak çok zor. Borusan'a veya kosiflere şasi numaran ile getirtebilirsin ya da bir takım v3 bodykit maslak minauto da olması lazım. bir arayıp konuş istersen.
Selam Nazlı, sizde benim R52'ye göre bir şeyler var mı? Amerikan Parklı dodik olur, plaka aydınlatmaya tam oturan geri vites kamerası olur, aksesuar olur filan... Bir şeyler varsa bir kahveni içerim gelip... Ayıp oldu böyle... Bir şeyler yoksa da geçersem oralardan uğrarım kahve içmeye... (Özel mesajla gönderemedim kutun doluymuş, bilgine)
Selam Nazlı, sizde benim R52'ye göre bir şeyler var mı? Amerikan Parklı dodik olur, plaka aydınlatmaya tam oturan geri vites kamerası olur, aksesuar olur filan... Bir şeyler varsa bir kahveni içerim gelip... Ayıp oldu böyle... Bir şeyler yoksa da geçersem oralardan uğrarım kahve içmeye... (Özel mesajla gönderemedim kutun doluymuş, bilgine)
Selam Murat Abi,
PM kutusunu boşalttım, uyarın için teşekkür ederim
Showroomda satılan bir aksesuarım yok R5x için, müsait olduğunda kahveye bekliyorum, şase numarası üzerinden alabileceğimiz tüm aksesuarlara bakarız.
Amerikan parklara şimdi bakıyorum ETK'da görünmeyebilir çünkü Türkiye pazarına sunulan bir opsiyon değildi. Bilgi vereceğim
Yorum Yap