Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bu hafta koltuklar kırmızı dikişli alcantara-deri kaplanacak.Vites topuzu direksiyon el freni ve kapı içleri yine kırmızı dikişli alcantara kaplanacak.Ön kaputa kırmızı ince çapraz şerit atılacak ve far grupları blackline yapılacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta koltuklar kırmızı dikişli alcantara-deri kaplanacak.Vites topuzu direksiyon el freni ve kapı içleri yine kırmızı dikişli alcantara kaplanacak.Ön kaputa kırmızı ince çapraz şerit atılacak ve far grupları blackline yapılacak.[ATTACH]8131[/ATTACH][ATTACH]8132[/ATTACH] Birde bu koltuklara bir ihtimal dönüş yapabilirim.Nedersiniz bu koltuklara?
Maşallah araç dolu ve güzel, koltukların kaplandıktan sonraki halini çok merak ediyorum. Tavsiyem kaputa kırmızı yerine siyah renk kırmızı kenarlı şerit çektirmeniz. Güncelleri bekliyor olacağız
Maşallah araç dolu ve güzel, koltukların kaplandıktan sonraki halini çok merak ediyorum. Tavsiyem kaputa kırmızı yerine siyah renk kırmızı kenarlı şerit çektirmeniz. Güncelleri bekliyor olacağız
Birde yukarıda ki deri koltuklar ile ilgili fikrinizi alabilirmiyim? Orjinalinden uzaklaşmak istemiyorum aracın ama alcantarada çok kafamı karıştırıyor=(
Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor. Ben şahsen deri koltuk sevmediğim için o takmayı düşündüğünüz koltukları çıkarttım araçtan 1 yıl sonunda. Uzun yolda benim belimi ağrıtıyordu. Kaplatmaya yada mini markalı koltuğa vereceğiniz paraya ikinci el bi recaro/sparco öneririm. Çıkanlarıda satabilirsiniz böylece.
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor. Ben şahsen deri koltuk sevmediğim için o takmayı düşündüğünüz koltukları çıkarttım araçtan 1 yıl sonunda. Uzun yolda benim belimi ağrıtıyordu. Kaplatmaya yada mini markalı koltuğa vereceğiniz paraya ikinci el bi recaro/sparco öneririm. Çıkanlarıda satabilirsiniz böylece.
Kaan Bey 2.el bir recora veya sparco koltuğu ne kadara bulabilirim fiyat?
Eğer yatarlı veya airbagli yada yükseklik alçaklı olmasın derseniz çok uygun rakamlara koltuklar denk geliyor, sahibindeni takip edin ara ara. Fiyat olarak da sanırım 1000-3000tl bandına tekini alabilirsiniz. Bir ara Doğa satıyordu sanırım evo2plus'ını ama satıldımı hatırlamıyorum, görünce yazar.
Birde yukarıda ki deri koltuklar ile ilgili fikrinizi alabilirmiyim? Orjinalinden uzaklaşmak istemiyorum aracın ama alcantarada çok kafamı karıştırıyor=(
Attığınız lounge koltukları ben çok beğeniyorum, ama deri olacağı için kışın koltuk ısıtma şart olabiliyor, hazır deri yapılacaksa bir koltuk ısıtma sistemi de sipariş geçilip tuşlarla birlikte orijinal bir işlem yapılabilir aynı zamanda araca. @kaganaydin 'in düşüncesi de mantıklı, koltuklar gördüğüm kadarıyla gayet iyi durumda, kaplatmak yerine ön iki koltuğu sparco, recaro, bride vb bir markanın koltuklarıyla değiştirmek çok daha mantıklı geliyor. Hem orijinal koltukları muhafaza etmiş olursunuz hem de geri dönüşü mümkün bir seçenek olur. Orijinal koltukları ya da ileride aracın satılması gibi bi durum olursa çıkacak olan spor koltukları mutlaka alacak biri çıkacaktır.
Yorum Yap