Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Harika bi forum burası ya tabi insanın kendi zevki en önemlisi ama genel kanı ve yönlendirme olmazsa ortaya bazen abuk subuk şeyler çıkabiliyor.Bu arada koltuklar başladı.Valla stres oluyorum nasıl bişey çıkacak die.Kemerlerde kırmızıyla değiştiriliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harika bi forum burası ya tabi insanın kendi zevki en önemlisi ama genel kanı ve yönlendirme olmazsa ortaya bazen abuk subuk şeyler çıkabiliyor.Bu arada koltuklar başladı.Valla stres oluyorum nasıl bişey çıkacak die.Kemerlerde kırmızıyla değiştiriliyor.
İnşallah ustanın eli marifetlidir. Zamanında forumdan bir arkadaşa yaptırmıştık. Orjinalin birebir aynısı olmuştu ve çok güzel durmuştu. Kırmızı kemerle de çok can alır valla
Bu arada iç detaylarda sadece Carbon parçalar çok güzel duruyor. Diğer ürünler aracı basitleştiriyor. Benim eski arabada dış komple Black Jack aksesuarlar vardı. İç de komple carbondu. Araba 3-5 ay daha dursa dayanamayıp komple iç dış carbon yapacaktım zaten Carbon parçaları kovala bence çok güzel olur aracına. Zaten muazzam bir araba yapıyorsun
İnşallah öyledir.Çarşamba teslim edecek 4 gözle bekliyorum.Alınca resimlerini paylaşacağım.Dedikleri kadar iyi bir usta ise iş bitiminde ismini paylaşırım Ankara ve civarında ki arkadaşlara referans olur en azından.
İnşallah öyledir.Çarşamba teslim edecek 4 gözle bekliyorum.Alınca resimlerini paylaşacağım.Dedikleri kadar iyi bir usta ise iş bitiminde ismini paylaşırım Ankara ve civarında ki arkadaşlara referans olur en azından.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap