Maasallah çok güzel duruyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
'11 r56 jcw
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaasallah çok güzel duruyor
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeyifli sürüşler,güzel oldu güzel.☺
3310 ile gönderildi
Driving lightları da taktım.
Yorum Yap
-
fotograflar cok guzel olmus. arac da guzel keyifli surusler olsundoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun driving lights, ben de alsam mı diye düşünmüyor değilim. Arkadan olan fotoğraflara bayıldım, çok iyi maşallah
Aslı berkoral tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKoltuklar [emoji91][emoji91][emoji91] maşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKoltuklar süper gerçekten. Çok güzel aracın bütünüyle. Maasallah
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfotograflar cok guzel olmus. arac da guzel keyifli surusler olsun
Yorum Yap
-
Aslı ilker tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok ii be maşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan cok iyi olmus kardesim masallahı var nazar degmesin insallah
34 NSC 46 TAPATALK
Yorum Yap
-
Aslı kubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah! Allah kaza bela vermesin. Nacizane, spoiler dokunuşu ile bence çok daha hırçın ve bıçkın bir duruş sergileyebilir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler spoiler konusunda sanırım aero spoiler alacağım. GP ve Jcw kanadını bir türlü tam yakıştıramıyorum görünüş olarak miniye.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap