Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bi güncel yapayım buraya da. Bodykit, Gp Difusor, Koltuklar, kol dayama, Jcw kule gergisi ile eklemelerim devam ediyor. Kule gergisi için Murat'a ayrıca teşekkür ederim
Sonraki değişiklikler için kafamda Oz Ultraleggera veya kışlık set için Leggenda jant, ve gösterge seti var.
Rica ederim dostum ne demek Güzel günlerde kullan. Listedeki değişiklikler yapılınca da başka yapılacak bişi kalmayacak sanırım?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aklımda ufak tefek şeyler var sanırım hiç bitmeyecek oyüzden kendimi kandırmayacağım busefer Ama sırada driving lights var. Sadece takabilmek için ızgarayı delmemenin yolunu bulmaya çalışıyorum.
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
ya ben sizin arabayi gecenlerde meguiarsta gordum, sahibi kimdi diye etrafa bakindim ama bulamadim (gecenlerde dedigim 1 ay falan olmustur)
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap