Vallahi çok güzelken daha da güzel olmuş, ellerine sağlık doktor[emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dünden Bugüne VY GP
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardesim masallah diyelim nazardan sakınalım guzel ilerlemeler bunlar dahasınıda bekliyoruz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka mslh Allah nazardan saklasın kazadan beladan korusun. İnşlh zamanı geldiginde isteğin herseyi tek tek takarsın. Gule gule kullan.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769]askin.batur
R55 Clubman 2009
[emoji769]34 FU 8144 [emoji769]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kanka mslh Allah nazardan saklasın kazadan beladan korusun. İnşlh zamanı geldiginde isteğin herseyi tek tek takarsın. Gule gule kullan.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Kardesim masallah diyelim nazardan sakınalım guzel ilerlemeler bunlar dahasınıda bekliyoruz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKocaman bir maşallah araba evrim geçirdi valla [emoji1] kazasız belasız abi
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMal ceviz oldu kardeşim...kazasız belasız inşallah
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi yemin ediyorm foto eklemelerine bayıldım [emoji23] güzel değişim ama emeğine sağlık
Ahahaha teşekkürler kardeşim,eğlenceli olsun istedim biraz.[emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Abi yemin ediyorm foto eklemelerine bayıldım [emoji23] güzel değişim ama emeğine sağlık
Bir yorum yaz:
-
Mal ceviz oldu kardeşim...kazasız belasız inşallah
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kocaman bir maşallah araba evrim geçirdi valla [emoji1] kazasız belasız abi
Bir yorum yaz:
-
Kanat takma işleminden sonra artık arabayı tekrar kaplatıp kırmızı aynalara geçiş yapma ve Orhan kardeşimin sayesinde Carbon direksiyona geçme zamanı gelmişti.
Bu işlemlerde bittikten sonra bir kule gergisi şart olmuştu.
Sonrasında ise egzos uçlarını akrapovic yaptık.
Bir sürü para saçtıktan sonra ortaya güzel bir kombin çıktı.
Sonrasında ise Dumpvalve ve defi boostlar ile aracımızı biraz daha zevkli hale getirdik.
Bundan sonra artık coilover ve bodykit kaldı sanırım,kısmet bakarsınız birgün onlarda olur.
Bir yorum yaz:
-
Dünden Bugüne VY GP
Evet güzel ailem,bugun aracımı alalı tam 2 sene oldu.2 senede güzel tavsiyelerinizle birşeyler yapmaya çalıştım,bunuda böyle farklı bir şekilde anlatayım istedim.
Evet 2012 R56 Cooper S LCI 36.000 km iken ikinci minim olarak hayatıma girdi.
İlk olarak jantları sedefli siyaha boyatmak oldu işim.
Sonra aracımın güzel resimleri olması için ABB ile shooting days günlerinde buluşup bu güzel kareleri çıkarttık.(Ellerine sağlık ABB)
[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/
20161015/18932f48c86f83f7c85ffe5ddf8e78fa.jpg[/IMG]
Sonraki evre; far içi,tavanı,aynaları ve tüm kromları siyaha kaplatmak oldu.
Kaplama işleri bitince güzel bir Bursa organizasyonu ile geçen zamandan sonra artık arabanın jantlarını değiştirme zamanı gelmişti(Meonya'nın baskıları ile)
JCW jantları ile arabaya ayrı bi hava gelmişti.
Jantları hallettikten sonra Erhan'ın yaptığı güzellik ile kanatlanmıştık.(Adamsın)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son düzenleyen drcapaburro; 15-10-16, 14:25.Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: